Η Τάνια Τσανακλίδου «άδειασε» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Άθλια και σιχαμένη»

Την «δίκασε» για τη στάση της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγάδη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Τάνια Τσανακλίδου «άδειασε» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Άθλια και σιχαμένη»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τάνια Τσανακλίδου δε δίστασε να «αδειάσει» την Τατιάνα Στεφανίδου για τη στάση που κράτησε στην εκπομπή της, λίγο μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη πως: «Η μάσκα κρύβει το πρόσωπο. Ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά. Το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της αποτυχίας, της απόγνωσης και θα πούμε κιόλας για το πώς πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια ο Δημήτρης Λιγνάδης», προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων.

Η στάση αυτή της παρουσιάστριας από τη μία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media ενώ από την άλλη οδήγησε μερικούς χορηγούς στο να αποχωρήσουν από την εκπομπή.

Η ανάρτηση της Τάνιας Τσανακλίδου για την Τατιάνα Στεφανίδου

Η Τάνια Τσανακλίδου ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Twitter και έγραψε από πάνω: «Άθλια και σιχαμένη».

Τατιάνα Στεφανίδου Τάνια Τσανακλίδου

Τατιάνα Στεφανίδου: «Πήρα τον Αλέξη Κούγια να μου πει τι εννοεί με το "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι"»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως μετά από την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους", μίλησε μαζί του προκειμένου να μάθει τι ακριβώς εννοεί.

Η δήλωση αυτή που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του απαντήσουν. Μάλιστα, κάποιοι του έκαναν ανοιχτή επίθεση, όπως ο Βασίλης Ζούλιας που τον αποκάλεσε "επαγγελματία ηλίθιο".

Η απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας στην Τατιάνα Στεφανίδου για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους"

«Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια υπήρχαν πολλές αντιδράσεις. Νομίζω οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από την φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” που είπε. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα. Του είπα “Κύριε Κούγια τι εννοείτε επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι;”.

Τατιάνα Στεφανίδου Κούγιας

Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω στον αέρα γιατί ήθελα να του κάνω αυτή την ερώτηση. Μου εξήγησε όταν είπε “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” εννοούσε τους ομοφυλόφιλους που εκδίδονται, οι οποίοι είναι escort. Αυτό είναι και ότι στην ουσία παραφράστηκε η δήλωσή του. Αυτή την εξήγηση μου έδωσε, το μεταφέρω γιατί στον αέρα προσπάθησα να του θέσω αυτό το ερώτημα γιατί αυτό είναι που προκάλεσε αντιδράσεις. Εξελήφθη ότι αυτή ήταν μια δήλωση ρατσιστική εναντίον τον ομοφυλοφίλων», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.