Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση της εταιρίας του Κοκλώνη για το συμβάν με τον Αλέξη Κούγια

Η δημόσια στήριξη του στην παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Η ανακοίνωση της εταιρίας του Κοκλώνη για το συμβάν με τον Αλέξη Κούγια
News 02.03.2021 08:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χθες επικράτησε χαμός με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν και σε παρουσιάστρια του OPEN, χαρακτηρίζοντας την "επαγγελματία κυρία της Μυκόνου", με αποτέλεσμα πολλοί να νομίζουν πως αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε ξέσπασε στον αέρα του σταθμού, έχοντας γίνει έξαλλη με αποτέλεσμα να μιλήσει πολύ έντονα και αυστηρά για τον δικηγόρο.

Λίγη ώρα αργότερα ο Αλέξης Κούγιας επέστρεψε με δεύτερη ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως δεν αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά σε άλλη ξανθιά παρουσιάστρια του OPEN.

Κατερίνα Καινούργιου Κούγιας ανακοίνωση

Η ανακοίνωση της εταιρίας του Κοκλώνη για το περιστατικό Καινούργιου - Κούγια

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι και καλός φίλος της Κατερίνας Καινούργιου, θέλησε να δείξει την συμπαράσταση του στην παρουσιάστρια, βγάζοντας ανακοίνωση μέσω της Barking Well Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση. Ενώ, να σημειώσουμε πως είναι και συμπαραγωγός της εκπομπής Ευτυχείτε.

Αναλυτική η ανακοίνωση γράφει:

Με αφορμή δηλώσεις που αναφέρονται “σε παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής” και ως συμπαραγωγός της επιτυχημένης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής “Ευτυχείτε”, η Barking Well Media δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και την ικανοποίησή μας που με διευκρινιστικές δηλώσεις αποσαφηνίστηκε πως δεν αναφέρονταν στο πρόσωπό της.

Η Barking Well Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή της στο πρόσωπο των παρουσιαστών, δημοσιογράφων αλλά και συντελεστών των ψυχαγωγικών εκπομπών που με σεβασμό και αξιοπρέπεια, τηρώντας τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας καλύπτουν τα θέματα της επικαιρότητας με γνώμονα τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται με σοβαρότητα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Επίσης, στην ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας έκανε σκληρή αναφορά και στον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος δεν δίστασε και δεν... άργησε να του απαντήσει μέσω του δελτίου ειδήσεων του OPEN, λέγοντας πως αν θέλει το πάνε και στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της στη νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Δημήτρης Καραντζάς για Κούγια: «Μαζέψτε τον “φυσιολογικό” δικηγόρο, μην του δίνετε βήμα»

Share