Τάμτα: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο της

«Με ενοχλούσε χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάμτα: Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο της

Η Τάμτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό το χειρουργείο που πραγματοποίησε στο πόδι της, ενώ λίγες ώρες αργότερα αποκάλυψε τι συνέβη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται από φλεβίτιδα και έκανε μια μικροεπέμβαση από το γιατρό της για τη θεραπεία. Μάλιστα, πήγαν όλα καλά και σε λίγες ημέρες η φλεβίτιδα θα είναι παρελθόν.

Τάμτα επέμβαση

Λίγες ώρες αργότερα, η Τάμτα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της, δημοσιεύοντας ένα βίντεο λέγοντας μετά τα σχόλια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις:

«Παιδιά συγγνώμη αν σας άγχωσα μερικούς. Δεν συμβαίνει τίποτα απολύτως σοβαρό. Μια φλεβίτσα που με ενοχλούσε χρόνια έφτιαξα. Επί της ευκαιρίας τώρα που μπορώ. Τίποτα σοβαρό, όλα καλά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας».

Τάμτα: Αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Τάμτα μίλησε στην κάμερα του “Σου Κου Family” και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μέσα σε όλα αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της πορείας της.

Η δημοφιλής τραγουδίστριας που φήμες την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε επίσης τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν συμμετείχε στη Eurovision ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο της μουσικής.

τάμτα πρόβλημα υγείας

Αρχικά, η Τάμτα δήλωσε: “Δεν θα ήθελα να πω ότι είμαι η ίδια. Θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει μια εξέλιξη και σε προσωπικό επίπεδο πρώτα απ’ όλα. Ήρθε η στιγμή να είμαι περήφανη και για την γενική μου πορεία στο χώρο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια”

Αποκάλυψε παράλληλα και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη Eurovision: “Όταν πήγα στη Eurovision είχα πρόβλημα υγείας. Έκατσε ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου. Τον Φεβρουάριο, πριν γυρίσουμε το video clip, είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά, οπότε όλη η πορεία μέχρι να πάω εκεί μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη”.

Αναφέρθηκε επίσης και στην καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της καριέρας της: “Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της πορείας μου ήταν το μιούζικαλ “Cabaret”. Η φάση των προβών κράτησε μήνες και τουλάχιστον τρεις μήνες δούλευα προσωπικά εγώ και ήταν έτσι πολύ αυστηρά τα πράγματα αλλά όταν κάναμε πρεμιέρα η χαρά μου ήταν τεράστια”.

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη της: “Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου”.