Δημήτρης Λιγνάδης: Αίτημα από τον δικηγόρο του 25χρονου να ελεγχθεί το κινητό και ο υπολογιστής του ηθοποιού

Πρόκειται να βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Λιγνάδης: Αίτημα από τον δικηγόρο του 25χρονου να ελεγχθεί το κινητό και ο υπολογιστής του ηθοποιού

Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος του 25χρονου που κατήγγειλε τον Δημήτρη Λιγνάδη για σεξουαλική παρενόχληση ζήτησε από την ανακρίτρια να ελεγχθεί το κινητό και ο υπολογιστής του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο δικηγόρος Ιωάννης Βλάχος έφτασε νωρίτερα στην Ευελπίδων με σκοπό να καταθέσει το αίτημα του για έρευνα στα αρχεία του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης. Συγκεκριμένα, ζήτησε να ελεγχθεί και το κινητό του τηλέφωνο αλλά και τα αρχεία και οι σκληροί δίσκοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών του.

Όλα αυτά μπορούν να βγάλουν νέα στοιχεία στο φως αλλά και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Δημήτρης Λιγνάδης αίτημα για έρευνα

Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τον ίδιο και τον τότε ανήλικο Αιγύπτιο

Δύο νέες φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας zougla.gr και της εκπομπής t-live, στις οποίες απεικονίζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο που τον κατηγορεί για βιασμό.

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα απεικονίζονται στο καμαρίνι του ηθοποιού και σύμφωνα με τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια, έχουν τραβηχτεί μετά τον βιασμό του Αιγύπτιου και μάλιστα τις χρησιμοποιεί ως στοιχείο υπεράσπισης, καθώς βλέπουμε να υπάρχει μια μεγάλη οικειότητα ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης φωτογραφίες με Αιγύπτιο

Στις φωτογραφίες λοιπόν βλέπουμε τον ηθοποιό να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, και να αγκαλιάζει τον τότε 17χρονο, μετά την παράσταση «Ριχάρδος».

Η τρίτη φωτογραφία ωστόσο που βγήκε στο φως δείχνει τον Αιγύπτιο να βρίσκεται στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, φορώντας το εσώρουχο του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης!