Πάνος Ράπτης: «Αποχώρησα από το MasterChef γιατί δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου»

«Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνος Ράπτης: «Αποχώρησα από το MasterChef γιατί δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου»

Ο Πάνος Ράπτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, όπου αναφέρθηκε στο MasterChef 5 και στην αποχώρηση του από το παιχνίδι η οποία έγινε οικειοθελώς.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για το μαγειρικό του “ταξίδι”, αλλά και για την απόφασή του να φύγει έτσι ξαφνικά από το ριάλιτι.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το παιχνίδι είναι ότι μέσα μου δεν αισθανόμουν αυτό που αισθάνθηκα στην αρχή, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Επειδή δεν ήθελα να αλλοιωθεί η εικόνα μου και να αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζομαι», είπε αρχικά ο Πάνος Ράπτης.

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ φίλους μου τον Ιωάννη και τον Διονύση. Όμως, ο χρόνος θα δείξει. Δεν ταίριαζα με όλα τα παιδιά του διαγωνισμού. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ και αποχώρησα. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου μέσα στον διαγωνισμό. Στην τελική τετράδα βλέπω τη Μαργαρίτα, τον Διονύση, τον Ιωάννη και τον Νίκο Σκορδάκη».

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Masterchef 5: Ο Πάνος Ράπτης συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Masterchef είναι αναντίρρητα ο Πάνος Ράπτης, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως είχε ξανά συμμετάσχει και στον πρώτο κύκλο.

Ο 28χρονος επίδοξος σεφ που είναι πλέον αρχηγός της κόκκινης ομάδας, έχει προκαλέσει αρκετά με την συμπεριφορά του αλλά και εξαιτίας του ότι η παρέα του στο σπίτι είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης και ο Διονύσης Σαρακίνης.

 Masterchef 5 Πάνος Ράπτης

Τον Πάνο ωστόσο τον τσακώσαμε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και συγκεκριμένα το 2010 στο Mega, με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου και νικητή τον Άκη Πετρετζίκη.

Τότε ο διαγωνιζόμενος ήταν μόλις 18 ετών αλλά η πορεία του στο παιχνίδι τέλειωσε νωρίς, αφού δεν πρόλαβε καν να μπει στο σπίτι.