Αλέξης Κούγιας: Η νέα σκληρή ανακοίνωση και η αναφορά σε Καινούργιου, OPEN και Σαββίδη

«Θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει ο Σαββίδης για να εισπράξω τις αποζημιώσεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας: Η νέα σκληρή ανακοίνωση και η αναφορά σε Καινούργιου, OPEN και Σαββίδη

Μια νέα σκληρή ανακοίνωση έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά τον χαμό που επικράτησε χθες. Αυτή τη φορά κάνει αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, στο Open, όπως και στον κ. Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «live sport».

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.
Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Αλεξης Κούγιας: Η πρώτη αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου μετά την ανακοίνωση του

Μια σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας χθες στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε όλους όσοι έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου.

Ενώ, στην εν λόγω ανακοίνωση έκανε αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη και «φωτογράφισε» την Κατερίνα Καινούργιου, κάτι το οποίο ωστόσο στη συνέχεια ανακάλεσε.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή Ευτυχείτε είχε την πρώτη αντίδραση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι δεν έμειναν και δεν θα μείνουν απαθείς σε συμπεριφορές που θίγουν το δικηγορικό λειτούργημα και παραβιάζουν την δεοντολογία» ήταν η ανακοίνωση του ΔΣΑ.