Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σε κάποια περιστατικά είχα βρεθεί μάρτυρας και θα χρειαστεί να καταθέσω»

«Αφορά μια περίπτωση σημαντικής βίας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης:  «Σε κάποια περιστατικά είχα βρεθεί μάρτυρας και θα χρειαστεί να καταθέσω»

Το πρωί της Τρίτης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον χώρο του θέατρου.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που πριν λίγες μέρες ξέσπασε για τον γνωστό ηθοποιό είπε αρχικά: «Σε κάποια περιστατικά είχα βρεθεί και μάρτυρας και θα χρειαστεί να καταθέσω. Στο ΣΕΗ θα καταθέσω, με κάλεσαν. Αφορά μια περίπτωση σημαντικής βίας για το οποίο και δεν μπορώ να μιλήσω, αφού πρόκειται να καταθέσω. Θα δώσω μια κατάθεση για το τι ακριβώς συνέβη».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για παρενόχληση

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στα θύματα λέγοντας: «Είναι δύσκολο, αλλά τι να κάνουμε... Συμβαίνουν κάποια πράγματα και οφείλουμε να καταθέσουμε τα γεγονότα όπως τα ζήσαμε. Την αλήθεια καλείσαι να πεις, ότι συμβαινει και σε όλες τις περιπτώσεις».

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Ξέσπασε ο ηθοποιός - «Είχαμε τους ''γιατί τώρα;'' και τώρα έχουμε τους ''δεν το προκάλεσα''»

Τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με μια ανάρτηση του, ο ηθοποιός μάλιστα μη μπορώντας να κρύψει τα νεύρα του.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε όσους δεν έτυχε να βιώσουν ένα άσχημο περιστατικό στο χώρο τους λέγοντας «δεν το προκάλεσα».

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Είχαμε τους «γιατί τώρα;» και τώρα μας προέκυψαν οι «δεν το προκάλεσα , δεν άφηνα περιθώρια δεν μου έτυχε». Πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει για τον ρόλο του ''Φατσέα''».

σκιαδαρέσης εκνευρισμός καταγγελίες