Θρήνος για τον Βαλάντη - «Έφυγε» από την ζωή ο καλύτερος του φίλος

«Μεγάλος ο πόνος…»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Βαλάντη - «Έφυγε» από την ζωή ο καλύτερος του φίλος

Ο Βαλάντης τις τελευταίες ώρες βιώνει αβάσταχτο πόνο καθώς έφυγε από τη ζωή ο καλύτερός του φίλος, τον οποίο αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής βιώνει την απώλεια του φίλου του, Πάρη Θεμέλη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Ο Βαλάντης τον αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία και ένα αρκετά συγκινητικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας: «Καλό Παράδεισο αδερφούλι μου…Μεγάλος ο πόνος…» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Σε μια άλλη του ανάρτηση ο Βαλάντης έγραψε: «Αντίο γίγαντά μου. Αντίο πολυαγαπημένε μου φίλε. Σήμερα μαζί μου θρηνεί και όλη η Ρόδος. Καλή αντάμωση Πάρη μου» ενώ πριν λίγο καιρό αποκάλυψε και την πικρία που του άφησε η τελευταία του σχέση.

Θρήνος για τον Βαλάντη «έφυγε» από την ζωή ο καλύτερος του φίλος

Θρήνος για τον Βαλάντη

Ξεσπά ο Βαλάντης - «Όταν βγήκα στη σκηνή όλοι σχολίαζαν το πώς είμαι και μου έκαναν μπούλινγκ»

Το μεσημέρι του Σάββατου, ο Βαλάντης βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και εξομολογήθηκε το μπούλινγκ που έχει δεχτεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στη σκηνή.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα στην Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την πρώην σύντροφο του, για ορισμένες προκλητικές δηλώσεις του αλλά και για τα άσχημα σχόλια που έχει δεχτεί/

Αρχικά, ο Βαλάντης που διάβασε on air το μήνυμα της πρώην του δήλωσε: «Δεν έχω ζήσει τέτοιο άνθρωπο ξανά στη ζωή μου, είναι απίστευτο αυτό που τράβηξα και με ποιον τρόπο. Μου έλεγαν οι φίλοι μου ότι είμαι υπνωτισμένος. Έζησα τα πάντα, από bulling μέχρι οτιδήποτε.

Ξαφνικά άρχισε η απαξίωση, μέχρι που μου είπε ότι για να έχω μια όμορφη γυναίκα δίπλα μου θέλει και 1.500 ευρώ το μήνα. Θέλω να τα διαγράψω όλα. Βλέπεις κάποια πράγματα από την αρχή αλλά είναι ο έρωτας και τα περνάς όλα….. Πήγε να μου κάνει κακό. Τα είπα όλα αυτά γιατί μου ζητήθηκε να αιτιολογηθώ γιατί πρέπει να διαγράψω 3μιση χρόνια από τη ζωή μου. Είχαμε πει να φτιάξουμε κάποια πράγματα για να είμαστε καλά και μετά με κορόιδευε».

Όσον αφορά κάποιες προκλητικές δηλώσεις που έχει κάνει τόνισε: «Εγώ κάνω σάτιρα, δεν την καταλαβαίνουν γιατί είμαι τραγουδιστής. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η φωνή του Πάριου. Μακάρι όλοι να ήταν Πάριοι και Αλεξίου. Επίσης αυτό που είπα είναι ότι όπως γνωρίζω έναν άνθρωπο έτσι θέλω να παραμείνει».

«Ακόμα και όταν βγήκα στη σκηνή όλοι σχολίαζαν το πώς είμαι. Όλοι μου έκαναν bulling οι δημοσιογράφοι. Αυτά μένουν μέσα σου. Ασχολήθηκα με αυτή την κυρία πολυτελείας, γιατί ασχολήθηκε με την αξία του Βαλάντη, όχι με τον άνθρωπο.

Δεν χτυπάς έναν άνθρωπο με βάση την καλλιτεχνική του αξία. Έβλαψε την τιμή μου, την αξιοπρέπειά μου, δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν, μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό. Κάποια βράδια δεν κοιμάμαι γιατί έχω κάνει κακό στον εαυτό μου».

Βαλάντης