Νίκος Μουτσινάς: Το «καρφί» στον Λιάγκα και την Σκορδά - «Όταν κλείνουν τα μικρόφωνα, τις τρώει»

Τους «δίκασε» με αφορμή ένα απόσπασμα της εκπομπής τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: Το «καρφί» στον Λιάγκα και την Σκορδά - «Όταν κλείνουν τα μικρόφωνα, τις τρώει»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, με αφορμή ένα απόσπασμα από το Πρωινό.

Το Καλό Μεσημεράκι για ακόμη μια μέρα μιας προσέφερε άφθονο γέλιο, με τον παρουσιαστή να ξεκινά την εκπομπή με αρκετή όρεξη και κέφι.

Κατά την διάρκεια της Χρυσής Τηλεόρασης, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Πρωινό, όπου και γνωρίσαμε τον επιστάτη της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου. Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής θέλησε να του κάνει αρκετές μαζεμένες ερωτήσεις, με την Φαίη ωστόσο να δείχνει έναν μικρό εκνευρισμό και παίρνοντας τον λόγο του είπε: «Σταμάτα, τώρα θα κάνω εγώ ερωτήσεις»

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τώρα περνάμε τη φάση της τιμωρίας. Δεν το ήξερε ο άλλος στην αρχή, όταν είπε το ναι. Μάλλον ήταν καλή μαζί του. Τώρα τον έχει… Όπως είναι κάποιες που τσιμπάνε και στο σπίτι (ξύλο). Δεν είναι στο ίδιο σπίτι, αλλά φαντάζομαι πως όταν κλείνουν τα μικρόφωνα, τις τρώει εκεί… Μπράβο… Τον βάζει σε μία σειρά».

Νίκος Μουτσινάς για σκορδά και λιάγκα

Νίκος Μουτσινάς: Ο ΣΚΑΙ τον θέλει στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά του σχέδια.

Πριν από μερικές μέρες, ο ΣΚΑΙ ανανέωσε την συνεργασία του με τον σπουδαίο παρουσιαστή, ο οποίος σκοπεύει να παραμείνει στον σταθμό για ακόμη δύο χρόνια.

Νίκος Μουτσινάς - ο ΣΚΑΙ τον θέλει στη κριτική επιτροπή του νέου project που ετοιμάζει

Έτσι σήμερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως ο ΣΚΑΙ βρίσκεται σε ετοιμασίες ενός μεγάλου πρότζεκτ, στο οποίο πολύ πιθανόν να δούμε τον Νίκο Μουτσινά στην κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είπε: «Αυτό που ακούγεται είναι για ένα νέο project με κριτική επιτροπή που σχεδιάζει ο ΣΚΑΙ και θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη. Μάλιστα τα γυρίσματα θα αρχίσουν από τον Αύγουστο. Θέλουν πάρα πολύ τον Νίκο Μουτσινά, όπως τον θέλουν γενικά για ότι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ». Να σημειώσουμε πως πριν μέρες η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά δεν προβλήθηκε λόγω προβλημάτων!