Η Φάρμα: Ο Βασίλης Φιλίππου στον ρόλο του επιστάτη

Θα επισκέπτεται την «Φάρμα» μια φορά την εβδομάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Ο Βασίλης Φιλίππου στον ρόλο του επιστάτη

Η Φάρμα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου και μέσα σε όλα τα ονόματα αποκαλύφθηκε και ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του επιστάτη και αυτός θα είναι ο Βασίλης Φιλίππου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, ο Βασίλης θα επισκέπτεται την «Φάρμα» μια φορά την εβδομάδα και θα αναθέτει στον αρχηγό μια αποστολή.

Η Φάρμα o Βασίλης Φιλίππου θα είναι ο επιστάτης

Ο 36χρονος επιστάτης κατάγεται από τα Τρίκαλα και μένει εκεί τα τελευταία 15 χρόνια ενώ όπως δήλωσε ο ίδιος καλλιεργεί καλαμπόκι, σιτάρι, τριφύλλι και βαμβάκι.

Ο Βασίλης ανέφερε: «Ο βαθμός δυσκολίας στα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι 7 με 8. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα αγωνίσματα, αλλά ξέρω τον ρόλο μου εδώ. Κάθε βδομάδα θα αναθέτω στον αρχηγό τις αποστολές και αυτός θα είναι υπεύθυνος για αυτές.».

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Η Φάρμα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος στο οποίο θα λαμβάνει χώρα το νέο ριάλιτι του σταθμού.

Μπορεί η πρεμιέρα της Φάρμας να πήρε μία μικρή παράταση λόγω των καταστροφών που έγιναν από την κακοκαιρία Μήδεια, ωστόσο περίπου στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στον αέρα.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα θα αναδείξει τον δικό της αρχηγό και στο τέλος οι δύο αρχηγοί θα μονομαχήσουν για το ποιος θα γίνει αρχηγός της Φάρμας.

Φάρμα εσωτερικό

Ο αρχηγός θα μένει σε δικό του δωμάτιο και θα έχει κάποια προνόμια συγκριτικά με τους άλλους παίκτες ενώ την επόμενη μέρα, οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν ένα κουίζ βασισμένο στην βίβλο της Φάρμας.