Δημήτρης Άνθης: «Θα καταλήξει να χαθεί το νόημα των εξομολογήσεων όλων αυτών των ανθρώπων»

Το δημόσιο ξέσπασμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Άνθης:  «Θα καταλήξει να χαθεί το νόημα των εξομολογήσεων όλων αυτών των ανθρώπων»

Ο Δημήτρης Άνθης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μία οργισμένη ανάρτηση και ξέσπασε για τα σχόλια που ακούγονται για τις καταγγελίες σε εκπομπές καθώς και στα social media, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη δυναμική των εξομολογήσεων.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε τον βιασμό του πριν από κάποιες εβδομάδες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και από εκείνη τη στιγμή έχει γίνει μεγάλο θέμα, παρόλο που ο Δημήτρης Άνθης δεν ανήκει στον χώρο του θεάτρου.

Η οργισμένη ανάρτηση του Δημήτρη Άνθη

«Επειδή έχω αρχίσει να κουράζομαι με όλη την κατάσταση, γιατί θα καταλήξει να χαθεί το νόημα της εξομολόγησης όλων αυτών των ανθρώπων και εμού του ιδίου, εξαιτίας εκπομπών και δηλώσεων που το μόνο σκοπό έχουν να κουτσομπολέψουν και να κάνουν νούμερα τηλεθέασης…

Ανθρώπων που κρύβονται πίσω από ψεύτικα accounts στα social, και αφήνουν ρυπαρά σχόλια δεξιά κι αριστερά γιατί νομίζουν ότι έχουν δικαίωμα να το κάνουν, θα ζητήσω από όλους εμάς που βγήκαμε μπροστά και μιλήσαμε να παραμείνουν οι ίδιοι και να μην αλλάξουν.

Δεν προσπαθώ να παινέψω ούτε να γλείψω κανέναν αλλά έχω αξίες και ηθική και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω λάβει. Δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο δεν ανήκω σε κανένα κύκλωμα, ούτε εκπροσωπώ κάποιον χώρο, και δεν ξέρω τι άλλο. Εκπροσωπώ τον ΔΗΜΗΤΡΗ και την ΑΛΗΘΕΙΑ του».

Δημήτρης Άνθης ανάρτηση εκπομπές

Ν.Σ. για Δημήτρη Άνθη: «Δεν ήταν βιασμός, ήταν ερωτική συναίνεση»

Το πρωί της Κυριακής μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα βγήκε στη δημοσιότητα η συνέντευξη που παραχώρησε ο Ν.Σ. στο Πέτρο Κουσουλό και την εφημερίδα «Μπαμ», μέσα από την οποία εξηγεί πως με τον Δημήτρη Άνθη δεν υπήρξε βιασμός αλλά ερωτική συναίνεση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε πως γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Άνθη λίγο νωρίτερα από το 2006 που αποκάλυψε ο δεύτερος στη συγκλονιστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές εβδομάδες στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Nίκος Στραβοπόδης Δημήτρης Άνθης

Επιπλέον εξήγησε πως η συνέντευξη αυτή τον συγκλόνισε και θεωρεί πως ο Δημήτρης Άνθης είδε στο πρόσωπό του, τον άνθρωπο που τον είχε κακοποιήσει σε παιδική ηλικία.