Γιώργος Καπουτζίδης: Στο πλευρό του η παρέα του Παρά Πέντε

Τον στήριξαν μετά τις δηλώσεις για τον Αλέξη Κούγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καπουτζίδης: Στο πλευρό του η παρέα του Παρά Πέντε

Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για την ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για εκείνον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και λίγο αργότερα, σύσσωμη η παρέα του Παρά Πέντε στάθηκε στο πλευρό του με αναρτήσεις.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε με πολύ δυνατά λόγια και δήλωσε με τη σειρά του «άνεργος ομοφυλόφιλος» με την συνέντευξή του να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά viral.

Η Σμαράγδα Καρύδη, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Αργύρης Αγγέλου αλλά και η Αγγελική Λάμπρη, μίλησαν με υπέροχα λόγια για τον φίλο και συνεργάτη τους.

Οι αναρτήσεις της παρέας του Παρά Πέντε για τον Γιώργο Καπουτζίδη

Γιώργος Καπουτζίδης Σμαράγδα Καρύδη
Γιώργος Καπουτζίδης Μιχάλης Μαρίνος

Κατερίνα Καινούργιου: Στήριξε δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά τις δηλώσεις του Κούγια

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη και την δήλωση του, με αφορμή την επιθετική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη επιτέθηκε χθες στον γνωστό ηθοποιό και σε μια παρουσιάστρια, με την Κατερίνα Καινούργιου να προσβάλλεται, θεωρώντας πως ο ποινικολόγος «φωτογράφιζε» εκείνη, χωρίς όμως να ισχύει.

Με αφορμή λοιπόν τις προκλητικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια αποστομωτική απάντηση, με φίλους και συναδέλφους αμέσως μετά να δείχνουν την υποστήριξη τους.

Το ίδιο έκανε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία κατά την διάρκεια του Ευτυχείτε είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ότι πιο συγκινητικό είδα χθες, ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Καπουτζίδη. Έχω γνωρίσει και τον πατέρα του στα πρώτα του βήματα.

Ήμουν δημοσιογράφος και είχα πάει στις Σέρρες για να κάνω ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Καπουτζίδη και έχω γνωρίσει αυτή τη φανταστική οικογένειά του, είναι ένας κύριος. Καμάρωνε τόσο πολύ ο μπαμπάς του και η μαμά του, είναι δυο υπέροχοι άνθρωποι όπως είναι και ο Γιώργος».

Κατερίνα Καινούργιου για Καινούργια και Κούγιας