Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει το Survivor, ο Λιανός είναι καταπληκτικός»

Πήρε τηλέφωνο για να κάνει φάρσα στον Νίκο Μουτσινά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει το Survivor, ο Λιανός είναι καταπληκτικός»

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κάνει μία φάρσα στον Νίκο Μουτσινά και έτσι τηλεφώνησε στην εκπομπή για να του πει για το δικό του δίλημμα. Βέβαια μεταξύ άλλων μίλησε και για το Survivor αλλά και για την αντικατάστασή του από τον Γιώργο Λιανό.

«Κατσίκια δεν έχω αλλά τρία κορίτσια θα τα έχω σύντομα. Δυο που ετοιμάζονται και ένα που έχω ήδη», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και αμέσως ο Νίκος Μουτσινάς κατάλαβε ποιος τον έχει πάρει τηλέφωνο μιας και σε λίγο καιρό ο παρουσιαστής πέρα από τη Χριστίνα Μπόμπα, στο σπίτι του θα έχει και δύο δίδυμα κοριτσάκια.

Σάκης Τανιμανίδης Survivor

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε την κουβέντα του με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Μου λείπει το Survivor, στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο παραπάνω αλλά τώρα το συνήθισα. Ο Γιώργος είναι καταπληκτικός, είναι ταλεντάρα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε ευχαριστώ για τη χαρά που πήρες όταν ανακοινώσαμε την είδηση για τα κορίτσια μας. Το είδα στο πρόσωπό σου ότι χάρηκες και αυτό είναι το όμορφο, όταν καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χαίρονται με τη χαρά σου».

Η συζήτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τον Νίκο Μουτσινά

«Εύχομαι να κάνουμε κι άλλα παιδάκια με τη Χριστίνα»

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real, μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για την αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα Μπόμπα, καθώς και για τα δίδυμα παιδάκια τους τα οποία θα έρθουν στη ζωή μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο ίδιος εξήγησε πως θέλει να κάνει κι άλλα παιδάκια με την καλή του ενώ τόνισε πως θα είναι σίγουρα χαζομπαμπάς και το λέει από τώρα! Βέβαια να θυμίσουμε πως τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι πέρασε δύσκολα καθώς η Χριστίνα Μπόμπα μπήκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όμως είναι όλα καλά!

Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω την κουβέντα μας από το ομορφότερο «δώρο» που σου φέρνει το 2021. Θα γίνεις μπαμπάς από τη Χριστίνα σου. Πότε ένιωσες, αλήθεια, πως θα είναι η ιδανική για να κάνεις οικογένεια μαζί της, Σάκη;

Μια χρονιά που μας δοκίμασε όλους με όλα αυτά που συμβαίνουν, εμείς θα τη θυμόμαστε, σε προσωπικό επίπεδο, ως την πιο χαρούμενη της ζωής μας, αφού θα έρθουν τα δύο κορίτσια μας! Το μόνο που απασχολεί το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν με υγεία τα μωρά και να είναι καλά η Χριστίνα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ιδανική μαμά!

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα δίδυμα

Έχετε αποφασίσει ήδη τα ονόματά τους ή όχι;

Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά το έχουμε πάρει… πατριωτικά! Είμαστε πλήρως οργανωμένοι. Κάνουμε λίστες, σβήνουμε ονόματα, προσθέτουμε ονόματα – όλα αυτά που κάνουν οι μελλοντικοί γονείς. Πιστεύω πως είμαστε κοντά στην «επιτυχία». Εμένα μου αρέσουν τα περίεργα ονόματα, δεν ξέρω, όμως, αν θα «κερδίσει» αυτή η κατεύθυνση.

Θα είσαι αυστηρός μπαμπάς ή… χαζομπαμπάς;

Ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου! Μπορείτε πλέον να με αποκαλείτε «Σάκης-Βούτυρο Τανιμανίδης», αφού θα είμαι βούτυρο μαζί τους. Περιμένω πώς και πώς να με κάνουν τα κορίτσια μου ό,τι θέλουν! Όχι συνέχεια, όμως. Θέλω να μεγαλώσουμε δύο δυναμικά, αυτόνομα κορίτσια, που θα πατούν καλά στα πόδια τους και, για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια πειθαρχία, την οποία βλέπω να τους την επιβάλει η μαμά!

Πες μου ποια προτερήματα της Χριστίνας αγαπάς περισσότερο και τι ελαττώματα έχει!

Μου αρέσει η καλοσύνη που βγαίνει από μέσα της. Είναι ακόμα πιο λαμπερή και από την εκθαμβωτική της εξωτερική ομορφιά! Μου αρέσει το μεγάλο της χαμόγελο, που το χαρίζει απλόχερα στους γύρω της. Μου αρέσει που η παρουσία της και μόνο με ωθεί στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα ελαττώματα ας τα αφήσουμε, γιατί θα τη διαβάσει και η ίδια τη συνέντευξη.

Θα μείνετε στα δύο ή θα φτιάξετε μια… φάρμα με παιδιά; Αυτή την αίσθηση έχω! Κάνω λάθος;

Καθόλου λάθος! Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά! Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και τυχεροί για να κάνουμε κι άλλα παιδάκια. Το όνειρό μου είναι ένα ανοιχτό σπίτι με πολλά παιδιά, πολλούς φίλους, πολλή φασαρία, πολλά χαμόγελα και πολλή ζωή!