Φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Μαριλού Ρεπαπή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωλιά των Κου Κου: Εκτός εκπομπής η Μαριλού Ρεπαπή

Το πρωί της Τετάρτης, η Φωλιά των Κου Κου ξεκίνησε με μια απουσία, καθώς μια αδιαθεσία έκανε την Μαριλού Ρεπαπή να μην βρίσκεται στην σημερινή εκπομπή.

Η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως μετά έσπευσε να ενημερώσει το κοινό για την απουσία της συνεργάτιδας της.

Φωλιά των Κου Κου εκτός η Μαριλού Ρεπαπή

Η παρουσιάστρια λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: «Να πούμε ότι σήμερα θα είμαστε με αυτή τη σύνθεση της ομάδας. Η Μαριλού μας είναι λίγο αδιάθετη, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Δεν ξέρουμε αν μας βλέπεις, αν μας βλέπεις στείλε ένα μήνυμα για να σου δίνουμε πάσες. Αν πάλι όχι ξεκουράσου και τα λέμε αύριο». Να σημειώσουμε ότι ο Κρατερός Κατσούλης πριν μερικές μέρες είχε και ένα ατύχημα στον αέρα των Κου Κου!

Ποια είναι η Μαριλού Ρεπαπή

Η Μαριλού Ρεπαπή είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2003 στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ως συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Καμπουράκη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή». Συνεργάστηκε με την ΙΜΑΚΟ στα περιοδικά «InStyle» (αρχισυντάκτρια) και «Nitro».

Το 2008 μετακινήθηκε στο «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» και την εκπομπή «ΟΛΑ». Το 2010 ανέλαβε την αρχισυνταξία της εκπομπής «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον ALPHA και στη συνέχεια στον ΑΝΤ1. Ταυτόχρονα παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του NitroRadio από το 2005 μέχρι το 2014.

Μέχρι τον Μάιο του 2015 ασκούσε καθήκοντα Διευθύντριας Σύνταξης στο περιοδικό «Cosmopolitan» (ΔΟΛ). Η Μαριλού Ρεπαπή σπούδασε European Studies and Politics στο University of Portsmouth στην Αγγλία.