Ιλένια Ουίλιαμς: «Υπήρχαν φορές που γύρναγα κλαμένη σπίτι μου, ο κύκλος της τηλεόρασης έκλεισε για εμένα»

Το εργασιακό μπούλινγκ την έκανε να αποχωρήσει από τον χώρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιλένια Ουίλιαμς: «Υπήρχαν φορές που γύρναγα κλαμένη σπίτι μου, ο κύκλος της τηλεόρασης έκλεισε για εμένα»

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην εκπομπή “Love it” και αποκάλυψε πως ο λόγος που απομακρύνθηκε από τον χώρο της τηλεόρασης ήταν το εργασιακό μπούλινγκ.

Η Ιλένια είπε χαρακτηριστικά: “Σίγουρα κάποιες φορές έχω αισθανθεί ότι κάποιος ξεπέρασε τα όριά μου. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Κάποιος αντέχει περισσότερο τη φωνή, την πίεση, τα άσχημα λόγια. Υπάρχει αυτό.

Ιλένια Ουίλιαμς εξομολόγηση για μπούλινγκ

Βρέθηκα σε αυτή τη θέση, να με υποτιμήσουν. Εγώ αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα αυτό το πράγμα να δηλητηριάσει την ψυχή μου. Σίγουρα υπήρχαν φορές που γύρναγα σπίτι μου στεναχωρημένη, κλαμμένη, που ξυπνούσα αγχωμένη, φορές που είπα “φτάνει ως εδώ”. Τα παράτησα, στην τηλεόραση τα παράτησα εντελώς συνειδητά. Είχα κάποιες προτάσεις το καλοκαίρι… Είναι ένας κύκλος που για μένα έχει κλείσει” είπε.

Αναφορικά με τις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη, απάντησε: “Προσωπικά είμαι καλά, είμαι μόνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαστε μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, είμαι μόνη μου 1,5 χρόνο”.

Ιλένια Ουίλιαμς: Η πρώην σύντροφος του Δημήτρη Ουγγαρέζου πόζαρε topless στο Instagram

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός αλλά και ένας ταλαντούχος φωτογράφος. Η αγάπη του για την φωτογραφία αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η μούσα του αυτή τη φορά ήταν η Ιλένια Ουίλιαμς.

Στην συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς γυμνές φωτογραφίες από αρκετές κυρίες της εγχώριας showbiz

Η Ιλένια πριν τρεις μήνες κατάφερε να εντυπωσιάσεις τους πάντες με τις καλλιτεχνικές λήψεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του ηθοποιού. Δείτε εδώ τα τρυφερά τετ α τετ μετά τον χωρισμό της!

Μάλιστα, οι διαδικτυακοί φίλοι του Σπύρου Χατζηαγγελάκη ξαφνιάστηκαν θετικά όταν στις 3 Οκτωβρίου δημοσίευσε μία νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ιλένιας, στην οποία ποζάρει topless.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα Likes δεν σταμάτησαν στιγμή.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Ιλένια τοπλεσ