Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις»»

«Αν ήξερα ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα θα πήγαινα εγώ στις Αρχές για να το καταδώσω»

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις»»
News 03.03.2021 15:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, η Κάρμεν Ρουγγέρη συνδέθηκε ζωντανά στο Happy Day και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η σπουδαία ηθοποιός δήλωσε πως αν τυχόν γνώριζε κάτι, θα πήγαινε κατευθείαν στις Αρχές να το καταγγείλει ενώ την ίδια στιγμή επισήμανε πόσο εξαιρετικός είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ 25 χρόνια είμαι στον κόσμο μου, ασχολούμαι με τα παιδιά. Εγώ πάντα κάνω αξιοκρατικά τις επιλογές μου, έρχονται στις ακροάσεις και διαλέγω τα παιδιά που είναι κατάλληλα για τον ρόλο.

Μου είχαν μιλήσει για τον τάδε που έχει κακό χαρακτήρα, ή ο τάδε φέρεται πολύ άσχημα στα κορίτσια και πολύ ωραία στα αγόρια. Αυτά είχα ακούσει, δεν είχα ακούσει κάτι άλλο. Αν ήξερα ακόμα κι αν δε μιλούσε το θύμα θα πήγαινα εγώ στις Αρχές για να το καταδώσω.

Θεωρώ ότι έχουν μεγάλη ευθύνη αυτοί που ξέρανε και δεν πήγαν να το καταγγείλουν. Κάπως πρέπει να σταματήσει αυτό, δε μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Το θεωρώ αδιανόητο να ξέρεις και να μην το καταγγείλεις» είπε η ηθοποιός, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα παραγραφής των αδικημάτων.

Κάρμεν Ρουγγέρη για καταγγελίες

Κάρμεν Ρουγγέρη: «Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στο Σου Κου Family για την επικαιρότητα και αναφέρθηκε στον 40χρονο Βασίλη ο οποίος έχει καταγγείλει σεξουαλική επίθεση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μάλιστα σύμφωνα με το δικαστήριο φαίνεται να παρενοχλούσε ανήλικα παιδιά εδώ και 30 χρόνια.

“Είναι θετικό ότι έχουν αρχίσει να ανοίγουν τα στόματα. Μπράβο στα παιδιά που βγήκαν επιτέλους και μίλησαν για την κακοποίηση που έχουν δεχτεί. Δεν μπορεί να παραγράφεται ο βιασμός σαν έγκλημα γιατί καταστρέφονται οι ψυχές των θυμάτων. Αυτό το κουβαλάνε όλη τους τη ζωή. Δεν μπορεί λοιπόν, στα 15 χρόνια όλα αυτά τα παραγράφονται.

Δεν ξέρουμε γιατί το τάδε παιδί το έχει κρατήσει μυστικό. Μπορεί να είναι η ντροπή, ο φόβος, η απειλή και τώρα ξαφνικά βρήκε την ευκαιρία να τα πει και πρέπει να τα πει για να πληρώσει αυτός που φταίει. Είμαι υπέρ της τιμωρίας στην παιδεραστία. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Είναι πολύ μεγάλο έγκλημα.

Με πήρε τηλέφωνο ο Βασιλάκης γιατί ήθελε κάτι να μου ζητήσει. Πόσο το λάτρεψα αυτό το παιδί που έκλαιγε για την κακοποίηση που βίωσε. Λέω “κοίτα πόση ζημιά του έχουν κάνει αυτού του παιδιού”. Έκλαιγε με αναφιλητά και έβαλα και εγώ τα κλάματα του και του έλεγα “να σε είχα κοντά μου να σε αγκαλιάσω αγάπη μου”, είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας - «Είδα τον καταιγισμό μηνυμάτων και ένιωσα ότι όλη η Ελλάδα είναι στο πλάι μου»

Βούρκωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με θλίβει που κάποιοι φίλοι μου κατηγορούνται! Έχω χάσει τον ύπνο μου»

Share