Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα περιοδικά του κ. Κωστόπουλου με έβγαζαν ως μαϊντανό και περίεργο άνθρωπο»

«Ενώ εγώ περνούσα τις πιο τραγικές φάσεις της προσωπικής μου ζωής»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Τα περιοδικά του κ. Κωστόπουλου με έβγαζαν ως μαϊντανό και περίεργο άνθρωπο»
News 03.03.2021 16:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Σάσα… σταμάτα» στο Timeline με την Σάσα Σταμάτη και μίλησε για την μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το ήθος του, ανέφερε κάποιους χαρακτηρισμούς που τον πλήγωσαν αρκετά.

Σπύρος Μπιμπίλας για περιοδικά

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε αρχικά: «Κάθε φορά που χάνεται μια σχέση μου, για μένα είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Κάθε φορά που χώριζα έκανα εξωστρεφή πράγματα. Εκεί παρεξηγήθηκα».

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Την περίοδο του 1995 που όλα τα περιοδικά και κυρίως του κ. Κωστόπουλου με έβγαζαν ως μαϊντανό, περίεργο άνθρωπο με κίτρινα και κόκκινα παντελόνια, εγώ περνούσα τις πιο τραγικές φάσεις της προσωπικής μου ζωής αλλά ήθελα να το βγάλω με άλλο τρόπο. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τον άλλον καλά όταν γράφει βλακείες. Έγραφαν ο μαϊντανός, ο δεύτερος, ο κιτς… Δεν θέλω να τα θυμάμαι».

Σοφία Μπεκατώρου: «Μη γίνεις κάθαρμα, γίνε Σπύρος Μπιμπίλας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Μπεκατώρου θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος του ο Δημήτρη Λιγνάδης στην απολογία του.

Η αθλήτρια ήταν αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία της για τον παράγοντα και από εκείνη τη στιγμή, παρόλο που η δική της υπόθεση παραγράφηκε, βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων και τα στηρίζει με κάθε πιθανό τρόπο.

Αυτή τη φορά προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα, με μία αποστομωτική ανάρτηση.

Σοφία Μπεκατώρου Σπύρος Μπιμπίλας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Μακρυπούλια: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν έγινε απευθείας ανάθεση όπως αλλού»

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα, χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα»

Share