Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ για αυτό είχα αυτήν την υπερβολική αντίδραση»

«Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ για αυτό είχα αυτήν την υπερβολική αντίδραση»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο σπίτι του Big Brother, αλλά και για την νίκη της.

«Ένιωσα με το που άκουσα ότι νίκησα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος… Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είχα αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια», είπε αρχικά.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη The 2night show

«Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Ένιωσα δικαίωση, ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου. Η καρδιά μου γύρισε πίσω κι είπα μα όντως ο κόσμος με κατάλαβε και με ψήφισε; Ήμουν σε κατάσταση σοκ», συνέχισε.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το ριάλιτι του Μεγάλου αδερφού, "έφαγε" ένα μεγάλο πρόστιμο.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!»

Με ένα live που έκανε προσφάτως στο instagram προφίλ της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ήρεμα και πολιτισμένα εξέφρασε το παράπονό της για τον δημοσιογράφο που έφερε ξανά στην δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει σε ένα κλαμπ της Μυκόνου (δείτε το εδώ).

Λίγο πριν ανακοινωθεί πως είναι η νικήτρια του Big Brother, το βίντεο αυτό άρχισε να κυκλοφορεί παντού προσπαθώντας να αμαυρώσει θα έλεγε κανείς το όνομά της.

Στο live που έκανε η Άννα Μαρία, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο βίντεο αυτό δεν έκανε τίποτα κακό, απλά χόρευε όπως κάνει όλος ο κόσμος και πως το βίντεο αυτό το είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το 2018, άρα δεν το έκρυβε.