Αρναούτογλου: Μετά από 10 χρόνια τηλεφώνησε στην Μπήλιου και της ζήτησε συγγνώμη

«Πόσα χρόνια έχουμε να τα πούμε...Σε έχω στενοχωρήσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρναούτογλου: Μετά από 10 χρόνια τηλεφώνησε στην Μπήλιου και της ζήτησε συγγνώμη

Με αφορμή την ομοιότητα της ηθοποιού Ιωάννας Ασημακοπούλου - που βρέθηκε στο The 2night show - με την Άση Μπήλιου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποφάσισε να της τηλεφωνήσει.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, είχε έναν ιδιαίτερο διάλογο με την αστρολόγο, καθώς ξεδιάλυναν στον αέρα το γεγονός ότι δεν τα έχουν πει τόσα χρόνια.

«Πόσα χρόνια έχουμε να τα πούμε, πάνω από δέκα. Έχω κάνει κάτι να σου ζητήσω συγγνώμη; Σε έχω στενοχωρήσει; Νιώθω ότι χαθήκαμε πάρα πολύ. Μπορεί να μην ήμουν όταν συνεργαστήκαμε πολύ παρουσιαστής με τα ζώδια. Σε έχω στην καρδιά μου και πάντα έχω μια γλυκιά σκέψη για εσένα. Θέλω κάποια στιγμή να έρθεις στην εκπομπή, όποτε είσαι έτοιμη», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν τίθεται θέμα, θα στο είχα πει. Καταλάβαινα όλη την ανησυχία σου στο θέμα των ζωδίων και το δικαιολογούσα. Θα έρθω. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή είναι περίεργες οι συνθήκες τώρα», απάντησε η Άση Μπήλιου. Ενώ, καλεσμένη του είχε και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night: «Να ηρεμήσουν όσο πιο γρήγορα γίνονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι»

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το The 2night Show έδωσε το δικό του μήνυμα αναφορικά με τους ανθρώπους που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση και παρενόχληση που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, μετά τους τίτλους αρχής, ο παρουσιαστής έγραψε εκτάκτως ένα μήνυμα αναφορικά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε συγκεκριμένα: «Άλλη μία Τετάρτη εδώ με παράξενες συνθήκες… Παράξενα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Ακόμη και ο καιρός κάνει παιχνίδια χειμωνιάτικα. Μια σύννεφο, μια κρύο, μια βροχή, μια ήλιος.

Από ότι φαίνεται έχει πέσει βαρυχειμωνιά και συννεφιά σε πάρα πολλά θέματα που ακούμε τριγύρω μας. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ και να ευχηθούμε σαν εκπομπή είναι γρήγορα να βγει ο ήλιος και να λάμψουν κάποιες καταστάσεις.

Όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ηρεμήσουν πάλι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ηρεμήσουν μέσα τους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο ίδιο επεισόδιο ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε σχετικά με τον καλεσμένο του, Χάρη Σώζο, πως η συνέντευξη είναι προφανώς μαγνητοσκοπημένη και πως του εύχεται μέσα απο την καρδιά του περαστικά και να αναρρώσει γρήγορα.