Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας»

Με αυτούς τους παίκτες του Big Brother έχει κρατήσει επαφή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο σπίτι του Big Brother, αλλά και για την νίκη της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε με ποιους πρώην συμπαίκτες της έχει κρατήσει επαφή μετά τον μεγάλο τελικό.

Οι αποκαλύψεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για το Big Brother

«Έδωσα σε όλους ευκαιρίες στα παιδιά και πολύ χρόνο για να με μάθουν. Αυτό ήταν μόνο από τη δική μου παιδιά. Έχω μιλήσει με 3-4 παιδιά τηλεφωνικά. Μιλάω στο τηλέφωνο με τον Παναγιώτη τη Ράνια, το Χρήστο, το Νίκο. Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας. Υπάρχει τόση αγάπη μεταξύ μας, που υπάρχει συγχώρεση» είπε αρχικά η Άννα Μαρία.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ανακοινώθηκε πως το ριάλιτι του Μεγάλου αδερφού, "έφαγε" ένα μεγάλο πρόστιμο.

«Ένιωσα με το που άκουσα ότι νίκησα ότι με έχει ψηφίσει όλος ο κόσμος… Δεν πίστευα ότι θα είμαι νικήτρια για αυτό άλλωστε είχα αυτήν την αντίδραση που για πολλούς ήταν υπερβολική. Δεν το έκανα επίτηδες, έτσι μου βγήκε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ γιατί ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα είμαι νικήτρια», είπε αρχικά.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη The 2night show

«Με την εξέλιξη του παιχνιδιού περίμενα ότι θα έφτανα στην πεντάδα κι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν από συσσωρευμένη πίεση, από συσσωρευμένο άγχος. Ένιωσα δικαίωση, ανακούφιση κι ήρθαν όλες οι έντονες εικόνες στο μυαλό μου. Η καρδιά μου γύρισε πίσω κι είπα μα όντως ο κόσμος με κατάλαβε και με ψήφισε; Ήμουν σε κατάσταση σοκ», συνέχισε.