Ευτυχείτε: Η επική γκάφα ρεπόρτερ στην Καινούργιου - «Καλημέρα Άννα»

Και όμως.. ξέχασε πως την λένε και το διόρθωσε κατευθείαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Η επική γκάφα ρεπόρτερ στην Καινούργιου - «Καλημέρα Άννα»

Μια επική γκάφα σημειώθηκε σήμερα 4/3 στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε. Όταν ρεπόρτερ βγήκε στον αέρα μέσω live σύνδεσης, ξέχασε το όνομα της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια Καινούργιου καλημέρισε την δημοσιογράφο και με τη σειρά της η ρεπόρτερ είπε: «Καλημέρα Άννα...Α, καλά εντάξει...»!

Με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει και να γελάει «Κατερίνα, δεν πειράζει κορίτσι μου λογικό! Συμβαίνουν αυτά».

Να σημειώσουμε πως χθες 3/3 η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με ένα γεγονός στον αέρα της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να μιλήσει έξω από τα δόντια.

Ευτυχείτε: Οι σπόντες της Καινούργιου για το φλερτ της Κατερίνας Λένη με συνεργάτη της εκπομπής

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου για ακόμη μια φορά πέταξε τις σπόντες της αναφορικά με το υποτιθέμενο φλερτ της Κατερίνας Λένη και του συνεργάτη της εκπομπής, του Νίκου.

Η παρουσιάστρια εδώ και πολύ καιρό προσπαθεί να κάνει κονέ στα δυο παιδιά, με την ίδια να υποστηρίζει συνεχώς πόσο πολύ θα ταιριάζανε ως ζευγάρι.

Έτσι, η Κατερίνα είπε: «Είναι σήμερα ο Νίκος στην κάμερα τη φορητή, τον είδες;» με την Λένη που έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή να απαντά: «Θέλεις να μου πεις κάτι; Γιατί συνέχεια μου το λες».

«Έτσι απλά το λέω», απάντησε η παρουσιάστρια με την μαγείρισσα να ρωτά: «Κάνω κάτι διαφορετικό όταν είναι εδώ ο Νίκος;».

Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια δεν άντεξε και ξανά είπε: «Ο Νίκος παρήγγειλε από αυτά τα κοτόπουλα που παίρνω εγώ συνέχεια και μου έστειλε μήνυμα στο Instagram για να μου το πει και του λέω "καλοφάγωτα, με τη Λένη θα τα φάτε; Και δεν μου απάντησε μετά...».

Οι σπόντες της Καινούργιου για το φλερτ της Κατερίνας Λένη