Πρωινό: Ατύχημα για τον Λιάγκα - Κυκλοφορούσε στο πλατό με την καρέκλα

Έτρεχε από πίσω του η Σκορδά για τον βοηθήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Ατύχημα για τον Λιάγκα - Κυκλοφορούσε στο πλατό με την καρέκλα

Ένα ατύχημα είχε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί στο πλατό της εκπομπής μαζί με την καρέκλα του και την Φαίη Σκορδά να προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Συγκεκριμένα την στιγμή που ο παρουσιαστής θέλησε να σηκωθεί από την καρέκλα του, το καλώδιο του μικροφώνου του μπλέχτηκε και το πήρε μαζί του.

Όλοι ξέσπασαν σε γέλια, με την Φαίη Σκορδά να πηγαίνει κοντά του για να τον ξεμπλέξει, ενώ νωρίτερα με ένα γεγονός έπαθε σοκ.

Πρωινό: Η λέξη που ξέφυγε από τον Λιάγκα και ενόχλησε την Σκορδά - «Σταμάτα»

Σήμερα στο Πρωινό, μια ακατάλληλη λέξη ξέφυγε από το στόμα του Γιώργου Λιάγκα, με την Φαίη Σκορδά να ενοχλείται και να του λέει να σταματήσει.

Συγκεκριμένα, έβγαλαν μέσω live σύνδεσης από την Φάρμα - που κάνει πρεμιέρα - τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος όμως άλλες φορές ακουγόταν άλλες όμως όχι.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν είπε αυθόρμητα: «Ρε γ@@@το κολλάει συνέχεια...» με τη Φαίη Σκορδά να νιώθει αμήχανα και να του λέει «Σταμάτα».

Τότε ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη για το κολλάει» είπε με χιούμορ.

Χρύσα Ρώπα σε Σκορδά και Λιάγκα: «Πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε;»

Το πρωί της Δευτέρας, η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ των άλλων η ίδια έκανε μια ερώτηση στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, προκαλώντας έντονη αμηχανία.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου με την ίδια πριν μερικές μέρες να «αδειάζει» τους θύτες ενώ αμέσως μετά ο παρουσιαστής την ρώτησε για την σχέση που έχει τώρα με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Χρύσα Ρώπα σε Σκορδά και Λιάγκα

-Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχεις μια σχέση πολύ έντονη.
-Ναι, πολύ έντονη.
-Πώς γίνεται μία να μισιέστε, μία να αγαπιέστε; Είναι μια σχέση πολύ έντονη με τον Αλέξανδρο ε;
-Ναι. Και;
-Περιέγραψε μας λίγο τη σχέση σας με τον Αλέξανδρο.
-Εσείς πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν
-Γιατί ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Γιατί χωρίσαμε ήπια. Μετά το πρώτο διάστημα που υπάρχει πάντα μια αμηχανία και μια ένταση σε οποιοδήποτε χωρισμό.
-Έτσι είναι οι φιλίες. Υπάρχει μια ένταση, υπάρχει ένας διαπληκτισμός, υπάρχει μια ρήξη, αλλά αν υπάρχει φιλία από κάτω.