Χαμός στο Pop Up με την Σπυροπούλου - «Άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου»

«Δεν μπορείς να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο Pop Up με την Σπυροπούλου - «Άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου»

Ο κακός χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα του Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια που πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στην τηλεόραση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την εξόρμηση που έκανε με τον σύντροφο της στον Παρνασσό.

Φυσικά, το γεγονός αυτό σχολιάστηκε εκτενώς από την παρέα του Pop Up, με την Ηλιάνα να παίρνει πρώτη τον λόγο και να επισημαίνει: «Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του».

Αμέσως μετά, η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Χαμός στο Pop Up με την Σπυροπούλου

Και στο Happy Day ξέσπασαν κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου - «Αυτή πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω της εξόρμησης της στον Παρνασσό, κάτι που φυσικά σχολίασε και η παρέα του Happy Day.

Το γεγονός όμως αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσουν οι followers της και να της επιτεθούν, λόγω του ότι εν μέσω πανδημίας πήγε για διακοπές, με την ίδια τελικά να αποφασίζει να απενεργοποιήσει τα σχόλια στο Instagram.

Το πρωί λοιπόν της Τετάρτης, η παρέα του Happy Day σχολίασε την παρουσιάστρια, με τον Κώστα Φραγκολιά να παίρνει τον λόγο και να λέει: “Δεν προκαλεί;” ενώ αμέσως μετά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε: “Επειδή θέλει να γίνει influencer, βλέπω ένα τέχνασμα της Κωνσταντίνας. Βλέπουμε φωτογραφίες και βίντεο. Στα βίντεο δεν είναι η Κωνσταντίνα. Τι σου λέει αυτό; Ότι στις φωτογραφίες έχει πέσει ρετούς, ενώ στα βίντεο δεν μπορεί”.

Μετά από λίγο ο Κώστας Φραγκολιάς συμπλήρωσε: “Όταν η μισή Ελλάδα δεν μπορεί να ταξιδέψει… Το θέμα είναι ότι η Κωνσταντίνα μπορεί να πάει στην Αράχοβα και εγώ κάθομαι εδώ και έχω λαλήσει. Δεν μπορούμε να παίξουμε μπάλα, να πάμε να φάμε σαν άνθρωποι, έχω παίξει 15 μπιρίμπες”.

Happy Day έξαλλοι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου