Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας»

Οι δηλώσεις της για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας»
News 04.03.2021 14:38
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Πέμπτης, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στο Πρωινό και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στα περιστατικά κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Η Ματθίλδη μίλησε επίσης και για την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar αλλά και την συμμετοχή της στο φαντασμαγορικό αυτό μουσικό σόου.

Ματθίλδη Μαγγίρα για καταγγελίες

Αρχικά ανέφερε: «Για κάποιες περιπτώσεις κάτι είχα ακούσει, για άλλες εξεπλάγην να πω την αλήθεια. Δεν ήξερα. Χαίρομαι πολύ για όλο αυτό που γίνεται. Θεωρώ ότι είναι καλό να βγουν όλα στο φως. Ό,τι υπάρχει. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να μπουν κάποια πράγματα σε νέα βάση και με όρια».

Και αμέσως μετά η Ματθίλφη πρόσθεσε: «Ο δικός μας χώρος είναι ισχυρός καθρέπτης της κοινωνίας μας. Ό,τι συμβαίνει σε εμάς αντικατοπτρίζει ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία. Αρκετά χρόνια τώρα παρατηρούσα ότι η κοινωνία έχει ξεφύγει και δεν έχει όρια. Το λαμόγιο ήταν ο έξυπνος και ο έντιμος ήταν ο βλάκας. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Να θέσουμε όρια, αν θέλουμε να προχωρήσουμε στη ανθρωπότητα».

Ματθίλδη Μαγγίρα: "Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες ,οι γυναίκες φέρουμε τη μεγαλύτερη ευθύνη"

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για την επαγγελματική και καλλιτεχνική πορεία της ζωής της στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε την άποψη της για τον σημερινό αντρικό πληθυσμό.

"Για το σημείο που έχουν φτάσει οι άνδρες σήμερα εμείς οι γυναίκες φέρουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, γιατί εμείς τους δημιουργούμε και τους γαλουχούμε ως μάνες. Εάν δεν αντικρίσουμε την αλήθεια μας στον καθρέφτη με γενναιότητα, θα είμαστε συνεχώς στα ίδια και τα ίδια.

Επειδή ανήκω στο ζώδιο των Διδύμων, βαριέμαι εύκολα, το έχω δει το έργο, δεν έχει κάτι άλλο να μου δώσει, οπότε θέλω να πάω παρακάτω. Και επειδή μου αρέσει να μαθαίνω -και μαθαίνω γρήγορα-, προτιμώ τα καινούργια λάθη, γιατί θα είναι καινούργια μαθήματα." είπε μεταξύ άλλων η Ματθίλδη η οποία φέτος θα συμμετέχει στο YFSF.

Και συνέχισε: Αυτό είναι άκρως ανανεωτικό. Και αφού αναφερθήκαμε σε λάθη, αλίμονο σε όποιον δεν κάνει, γιατί από αυτά μαθαίνουμε. Αν τα επαναλαμβάνουμε, σημαίνει ότι δεν μάθαμε. Χάρη σε αυτά εξελισσόμαστε και ενηλικιωνόμαστε"

μαγγίρα άντρες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλόνισε η Ματθίλδη Μαγγίρα - «Έρχεσαι αντιμέτωπος με τα τέρατα σου»

Ματθίλδη Μαγγίρα: Έφυγε γιαουρτωμένη από την Φωλιά των Κου Κου - Τι συνέβη;

Share