Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπόθεση Λιγνάδη: Η αστυνομία ερευνά το σπίτι και τον υπολογιστή του

Όλες οι πληροφορίες

Υπόθεση Λιγνάδη: Η αστυνομία ερευνά το σπίτι και τον υπολογιστή του
News 04.03.2021 15:30
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η αστυνομία και μάλιστα θεωρεί πως από τον υπολογιστή του θα υπάρξουν κρίσιμες πληροφορίες.

Πριν από λίγα 24ωρα ο δικηγόρος των ανθρώπων που καταγγέλλουν τον σκηνοθέτη για βιασμό κατά συρροή, ζήτησε να διεξαχθεί έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως ανέφερε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», το αίτημα έγινε δεκτό και οι αρχές βρέθηκαν στο σπίτι του ηθοποιού ώστε να ψάξουν για περισσότερες πληροφορίες μέσα από τον υπολογιστή του και άλλα ψηφιακά μέσα.

«Χτες κατόπιν του αιτήματος του Γιάννη Βλάχου του δικηγόρου των μηνυτών, κλιμάκιο των αρχών πήγε στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη για να πάρει όσα θα έπρεπε για να δει τι στοιχεία μπορεί να βρει», δήλωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ο μαύρος υπολογιστής του Δημήτρη Λιγνάδη είναι ένα από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς εκεί μπορεί να βρεθεί πορνογραφικό υλικό με νεαρά αγόρια. Τι έδειξε το ιατρικό πόρισμα του Λιγνάδη, μετά την επίσκεψη στο Ψυχιατρικό Τμήμα;

Το ρεπορτάζ για την έρευνα στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη

Νέα μήνυση κατά Λιγνάδη για το κακούργημα του βιασμού

Νέα μήνυση για βιασμό έχει κατατεθεί σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η υπό έρευνα καταγγελία είναι νομικά "ενεργή", καθώς το πρόσωπο που υπέβαλε τη μήνυση περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη μέσα στο σπίτι του το 2018. Μάλιστα, είναι Έλληνας και δεν είναι ηθοποιός

Η μήνυση εξετάζεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία και εφόσον καταλήξει στην άσκηση δίωξης θα διαβιβαστεί στην ανακρίτρια.

υπόθεση λιγνάδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Κούγιας ζήτησε κατ΄αντιπαράσταση εξέταση με τον 24χρονο Αιγύπτιο

Δημήτρης Λιγνάδης: Η πρώτη επίσκεψη του αδερφού του στη φυλακή

Share