Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μετά την νέα μήνυση για βιασμό

«Ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία»

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μετά την νέα μήνυση για βιασμό
News 04.03.2021 15:47
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Πριν λίγη ώρα μια νέα μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη κατατέθηκε και έτσι ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας, απάντησε με μια νέα ανακοίνωση

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

"Βρίσκομαι στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κερκύρας και ενημερώθηκα με μηνύματα από δημοσιογράφους ότι εις βάρος του εντολέα μου κου Δημήτρη Λιγνάδη υπεβλήθη μήνυση από άγνωστο μέχρι τώρα φερόμενο ως βιασθέντα το έτος 2018.

Είναι αδύνατον να σχολιάσω την ουσιαστική και νομική βασιμότητα της μηνύσεως, αλλά αν είναι της ίδιας ποιότητος και αξιοπιστίας με τις 2 προηγούμενες μηνύσεις, ούτε ο κ. Λιγνάδης, ούτε εγώ έχουμε καμία ανησυχία.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι μετά την κατάρρευση των 2 προηγουμένων καταγγελιών σε ουσιαστικό και νομικό επίπεδο τα ίδια κέντρα που κατασκεύασαν τις 2 προηγούμενες ψευδείς καταγγελίες και αντιλαμβανόμενοι οι ηθικοί αυτουργοί την κατάρρευση των σκευωριών τους κατασκεύασαν άλλη μια. Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις.

Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οποινδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη.

Ελπίζω ότι αυτή τη φορά από πλευράς του Εισαγγελέως που θα διερευνήσει τη μήνυση, θα εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας και θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας και σε όλα τα δικονομικά δικαιώματα του μηνυθέντος πριν του ασκήσουν ποινική δίωξη. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους δημοσιογράφους και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Κέρκυρα, 04/03/2021

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας "

 Δημήτρης Λιγνάδης ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μετά την νέα καταγγελία

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι έδειξε το ιατρικό πόρισμα μετά την επίσκεψη στο Ψυχιατρικό Τμήμα

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, με το τελικό ιατρικό πόρισμα να ανακοινώνεται πριν από λίγο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης από την προηγούμενη Παρασκευή κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης για αυτό και χθες σύμφωνο με το πρωτόκολλο, χρειάστηκε να επισκεφθεί το ψυχιατρικό τμήμα.

 Δημήτρης Λιγνάδης ιατρικό πόρισμα

Νωρίτερα λοιπόν ανακοινώθηκε το ιατρικό πόρισμα: “Ως προς τη συνολική του εικόνα ο κρατούμενος είχε απόλυτη συνείδηση, δεν εμφάνιση κλινική εικόνα διαταραχής, ήταν συνεργάσιμος με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό και δεν είχε κανένα δείγμα συμπεριφοράς άλλων κρατουμένων που αντιμετωπίζουν ψυχιατρικά προβλήματα. Η παραμονή του στο Ψυχιατρικό Τμήμα Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης είχε χρονική διάρκεια περίπου 45 λεπτών”.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μαστοράκης: «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή, η κοινωνία θα είναι ασφαλέστερη»

Χάρης Ρώμας για Λιγνάδη: «Καταχράστηκε την εξουσία και τώρα κατρακυλάει»

Share