Σοφία Βογιατζάκη: «Όσο δύσκολο είναι να παίξεις σε παράσταση μετά από απώλεια,τόσο είναι και θεραπευτικό»

Μίλησε για την απώλεια της μητέρα της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοφία Βογιατζάκη: «Όσο δύσκολο είναι να παίξεις σε παράσταση μετά από απώλεια,τόσο είναι και θεραπευτικό»

Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη μίλησε στην κάμερα του Love it και αποκάλυψε την απώλεια που της έχει στοιχίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Oι αποκαλύψεις της Σοφίας Βογιατζάκη

“Τώρα ο έρωτας δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή μου. Ούτε ερωτευμένη είμαι, ούτε κάποια σχέση έχω. Δεν είμαι πάντα τόσο αλέγκρα μη νομίζεις. Είμαι επικοινωνιακή αλλά δεν είμαι κοινωνική. Είμαι λίγο εσωστρεφής και μονότονη, δεν είμαι πάντα η καλύτερη παρέα.

Είναι τόσο δύσκολο να πας να παίξεις σε μια παράσταση μετά από μια απώλεια, όσο και θεραπευτικό. Δηλαδή όταν χάνεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο και μετά πρέπει να πας να κάνεις τους άλλους να γελάσουν, νομίζω ότι αν δεν το έκανα δεν θα μπορούσα να τη βγάλω. Είσαι για λίγο σε έναν άλλον κόσμο, οπότε είναι και θεραπευτικό.

Δεν την βλέπω στον ύπνο μου, αλλά έχω τη μητέρα μου συνέχεια δίπλα μου, μέσα μου, της μιλάω συνέχεια. Δεν νομίζω ότι αυτό ξεπερνιέται, είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς. Έρχεται να σε σημαδέψει για όλη σου τη ζωή” εξομολογήθηκε η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη για την σειρά «Είσαι το ταίρι μου».

«Λύγισε» η Σοφία Βογιατζάκη - Ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για την μητέρα της

«Λύγισε» μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που μιλούσε για την μητέρα της η οποία έχει φύγει από τη ζωή.

Η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε συγκινημένη: «Είχα ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Στη μητέρα μου χρωστώ τα πάντα... Στη μανούλα μου χρωστώ τα πάντα. Φέτος την έχασα. Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, έδινε μόνο αγάπη. Σου έδινε τόση αγάπη που δεν μπορούσε κάποιος να μην την αγαπά.

Το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο, η μανούλα «φταίει», με πήγαινε πέντε χρονών στο θέατρο. Με πίστευε πολύ… Μου έλεγε ότι θέλεις εσύ θα κάνεις. Ακόμα και για τους ανθρώπους που είχαν κακία μου έλεγε «Δεν πειράζει, εσύ να τους αγαπάς». Οπότε είμαι τυχερή γιατί είχα αυτή τη μαμά..»!

Να σημειώσουμε βέβαια πως πριν από λίγο καιρό, η Σοφία Βογιατζάκη είχε παραδεχθεί πως δεν της κάνει καθόλου καλό να συζητάει για το θάνατο της μητέρας της. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε.