Βούρκωσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά - «Τον χάσαμε όταν γυριζόταν η ταινία»

«Χρόνια έλεγα ότι θα κάνω μια ταινία που θα κάνει τον πατέρα μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βούρκωσε ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά - «Τον χάσαμε όταν γυριζόταν η ταινία»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένος στο The 2night Show και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Κώστα Βουτσά, όπου πέρασε ακριβώς έναν χρόνος από τότε που έφυγε από την ζωή.

O σπουδαίος ηθοποιός παρουσίασε μέσα σε όλα και την τελευταία ταινία που έπαιξε το είδωλο του παλιού ελληνικού κινηματογράφου για αυτό και μαζί του βρισκόταν μαζί με τον Costas Mandylor, μιας και πρωταγωνιστούν στο The Greek Job.

«Βούρκωσε» ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά

Παράλληλα, ο Άνθιμος αναφέρθηκε και στον Κώστα Βουτσά, καθώς τον μεγάλωσε και καθόρισε την καριέρα του ολοκληρωτικά. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο Κώστας Βουτσάς πρόλαβε και έκανε κάποια γυρίσματα για την ταινία του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Τον χάσαμε όταν γυριζόταν η ταινία. Εκεί που ετοιμαζόμασταν να κάνουμε μια σκηνή με καταστροφή τον πήραμε τηλέφωνο αλλά ήταν ήδη στο νοσοκομείο. Έφυγε σε έναν μήνα. Είναι το πνεύμα του εκεί. Επίσης να πω μια άλλη ιστορία. Χρόνια έλεγα ότι θα κάνω μια ταινία που θα κάνει τον πατέρα μου.

Βρέθηκε ένας φίλος μου που ο παππούς του είναι ίδιος ο Κώστας Βουτσάς, είναι 88 χρονών και μας βοηθάει να τελειώσουμε τα πλάνα του και τον ευχαριστώ για όλα».

Λίγα λόγια για την ζωή του Άνθιμου Ανανιάδη

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College.

Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς.

Το φθινόπωρο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση του με τη χορεύτρια Μαρία-Νεφέλη Γαζή, με την οποία γνωρίστηκαν στη παράσταση «Dorian Gray Frames» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Απέκτησαν μαζί έναν γιο, που γεννήθηκε στις 20 Απριλίου 2018 ενώ τον Μάιο του ίδιου έτους, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους. Τον Μάιο του 2019, η Μαρία-Νεφέλη Γαζή έπειτα από τη βάφτιση του παιδιού, αποκάλυψε ότι ονομάζεται Φίλιππος-Δημήτρης Γαζής και όχι Ανανιάδης.