Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από καθηγητή για το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας

«Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά του»

Ζέτα Δούκα: Το συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από καθηγητή για το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας
News 05.03.2021 10:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε ένα μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή, ο οποίος ενθάρρυνε και παρότρυνε τους μαθητές να αρχίσουν να μιλούν για τη λεκτική και ψυχολογική βία που μπορεί να έχουν δεχτεί.

Η σπουδαία ηθοποιός μετά την δημόσια καταγγελία της, έδωσε το θάρρος σε μια σειρά από ηθοποιούς και μη να μιλήσουν ανοιχτά για τις τραυματικές εμπειρίες που έζησαν στο παρελθόν.

Η ίδια έχει τοποθετηθεί πολλές φορές πάνω στο θέμα των καταγγελιών και πολύ συχνά εκφράζει την προσωπική της άποψη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Αυτήν την φορά, η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα που έλαβε από έναν καθηγητή και η ίδια θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσω instastories έγραψε: «Ακολουθεί το μήνυμα που μου έστειλε ένας καθηγητής, ο οποίος με αφορμή το σύγχρονο κίνημα κατά της βίας, προτρέπει τους μαθητές του να μιλήσουν γι’ αυτό, αφού εκθέτει πρώτα ο ίδιος τις προσωπικές παλαιότερες εμπειρίες του. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι εκπαιδευτικοί το παράδειγμά του».

Ζέτα Δούκα ανάρτηση

ανάρτηση Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα: «Έχει περάσει ένας μήνας από τη δική μου κατάθεση ψυχής»

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Ζέτα Δούκα κατήγγειλε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική και λεκτική βία. Έχοντας γίνει η πρώτη γυναίκα που μίλησε για τα όσα βίωσε, κατάφερε να κινήσει και άλλες γυναίκες αλλά και άνδρες να μιλήσουν.

Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram - μετά μάλιστα την προφυλάκιση του Λιγνάδη - έγραψε:

«Έχει περάσει μόλις ένας μήνας από τη δική μου κατάθεση ψυχής κι έχουν γίνει ήδη τόσα πολλά. Η κοινωνία αλλάζει, τα θύματα βίας μιλούν και η αλλαγή είναι ορατή. Είμαστε όλοι μαζί! Πάμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο με αγάπη και δικαιοσύνη».

Ζέτα Δούκα ανάρτηση για καταγγελίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Δούκα: Η αιχμηρή ανάρτηση μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Ζέτα Δούκα: «Δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν»

Share