Ζέτα Δούκα για Κούγια: «Οι θύτες πρέπει να φοβούνται»

Η οργισμένη απάντηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Δούκα για Κούγια: «Οι θύτες πρέπει να φοβούνται»

Η Ζέτα Δούκα προχώρησε σε μια οργισμένη και αιχμηρή ανάρτηση στο instagram με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η φράση που σήκωσε αντιδράσεων και πολλοί την σχολίασαν, όπως ο Δημήτρης Καραντζάς, ήταν η: “Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Έτσι, η Ζέτα Δούκα με την σειρά της έδειξε έντονα την ενόχληση της με τις δηλώσεις του δικηγόρου και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: “Οι θύτες πρέπει να φοβούνται.

Όχι τα θύματα! Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί ό,τι και να γίνει! Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι έτοιμη γι’ αυτό και αποτελεί το δίχτυ προστασίας τους! Οι μέθοδοι αναχαίτισης της αλήθειας αποδεικνύονται παλιές”.

Ζέτα Δούκα για Κούγια ανάρτηση

Ζέτα Δούκα: Η αιχμηρή ανάρτηση μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Η Ζέτα Δούκα, λίγο μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να κάνει τη δική της αιχμηρή ανάρτηση για το θέμα, μιας και ήταν η γυναίκα που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει βρεθεί από την πρώτη κιόλας μέρα στο πλευρό όλων των ανδρών και γυναικών που θέλησαν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να αποκαλύψουν τα όσα βίωσαν στον χώρο, ενώ πριν από μερικές μέρες δε δίστασε να έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Σμαράγδα Καρύδη επειδή δεν υποστήριξε τα θύματα των καταγγελιών.

«Η αλήθεια δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο φως. Η βία δεν έχει χρώματα. Έχει μόνο σκοτάδι. Τα θύματα δεν έχουν χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε αποσιωπητικά, ούτε ερωτηματικά. Μόνο θαυμαστικά! Και χρειάζονται τη λογική, τη στήριξη, την αγάπη και την αγκαλιά μας. Μόνο», έγραψε η Ζέτα Δούκα στο Instagram της.

Ζέτα Δούκα Λιγνάδης