Κου Κου: Οι συγκινητικές ευχές της Κατερίνας Καραβάτου για τα γενέθλια της μητέρας της

Πλημμύρισε από χαρά το στούντιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κου Κου: Οι συγκινητικές ευχές της Κατερίνας Καραβάτου για τα γενέθλια της μητέρας της

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές της Φωλιάς των Κου Κου και αμέσως μετά έστειλε τις ευχές της στην μητέρα της, που γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της.

Με χαμόγελα και ευχές ξεκίνησε το σημερινό πρωινό για τους συνεργάτες της εκπομπής, με το ζευγάρι Καραβάτου - Κατσούλης να εύχονται δημόσια στην κυρία Αγγελική, την μητέρα της παρουσιάστρια.

Κου Κου συγκινητικές ευχές της Κατερίνας Καραβάτου για τα γενέθλια της μητέρας της

Η ίδια φάνηκε αρκετά συγκινημένη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η μαμά μου έχει σήμερα γενέθλια! Μανούλα σ' αγαπώ πολύ πολύ! Να είσαι χαρούμενη και ευτυχισμένη! Να μου είσαι γερή και δυνατή!» ενώ πριν μερικές μέρες ευχήθηκε και on air στην κόρη της.

Κου Κου: Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της - Η επική αντίδραση του Κρατερού

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καραβάτου δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την κόρη της στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής, η παρουσιάστρια δέχτηκε μια έκπληξη, με το τηλέφωνο της να χτυπά στον αέρα και την ίδια εννοείται να το σηκώνει αμέσως.

Φυσικά, η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να ενημερώσει ποιος την καλεί λέγοντας “Συγγνώμη είναι η Αέλια” και αμέσως μετά να αποχωρεί από το πλατό.

Έτσι, ο Κρατερός Κατσούλης που επέστρεψε στην εκπομπή μετά από την καραντίνα του στην αρχή απόρησε αλλά συμπλήρωσε “Ζωντανή εκπομπή καταλαβαίνεται”. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα ενημέρωσε τον σύζυγο της πως είναι όλα μια χαρά στο σπίτι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της στους κου κου