Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας για την σχέση τους αποκάλυψε ποιος έκανε το πρώτο βήμα στη δική της σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση και σε κάθε ευκαιρία θα αποκαλύψει και λίγες πληροφορίες για την σχέση τους μια από αυτές ήταν το δώρο της για του Αγίου Βαλεντίνου.

Η παρουσιάστρια, που τα τελευταία δυο χρόνια σχεδόν βρίσκεται σε σχέση με τον αγαπημένο της Φίλιππο, αποκάλυψε πως εκείνος την είχε δει και του άρεσε και η γνωριμία τους έγινε μέσω ενός κοινού τους φίλου.

Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Πολύ πριν σε γνωρίσω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, θέλησε να προχωρήσει σε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στα δύο χρόνια που είναι μαζί όπου η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρει και δημοσιεύει τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την χθεσινή μέρα του Άγιου Βαλεντίνο αλλά και το δώρο που έλαβε η ίδια από τον Φίλιππο κατά την διάρκεια του Ευτυχείτε, η Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια throwback φωτογραφία από έναν ταξίδι που είχαν κάνει οι δύο τους παλιότερα.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης η ίδια έγραψε: «Πολύ πριν σε γνωρίσω ...σε περίμενα. #myforeverlove @philippos_tsangrides (τότε που ταξιδεύαμε ...) Ν αγαπάτε και ...ν αγαπιέστε #goodnightworld».