Αφροδίτη Γραμμέλη: Αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε εκτός Pop Up

Τη Δευτέρα επιστρέφει στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε εκτός Pop Up

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε εκτός Pop Up καθώς αντιμετώπισε μία αδιαθεσία που έχει να κάνει με το άγχος.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην έναρξη της εκπομπής εξήγησε πως η δημοσιογράφος δεν αισθανόταν και πολύ καλά, λέγοντας: «Η Άφρο μας έχει μια αδιαθεσία σήμερα, χρόνια όπως γνωρίζουμε. Είναι μια χαρά, είναι στο σπίτι της, της στέλνουμε την αγάπη μας, περαστικά. Μας λείπει».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία πριν από μερικούς μήνες είχε και ένα ατύχημα, από τη μεριά της, εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με μία ανάρτησή της.

«Μια αδιαθεσία που έχει να κάνει με χρόνια πάθηση λόγω άγχους, θα με κρατήσει εκτός “Pop Up” σήμερα. Θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα με χαμόγελα».

Αφροδίτη Γραμμέλη Pop Up

Το ξέσπασμα της Αφροδίτης Γραμμέλη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Pop Up

Ο κακός χαμός έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα του Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπούν κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια που πρόκειται σύντομα να επιστρέψει στην τηλεόραση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την εξόρμηση που έκανε με τον σύντροφο της στον Παρνασσό.

Φυσικά, το γεγονός αυτό σχολιάστηκε εκτενώς από την παρέα του Pop Up, με την Ηλιάνα να παίρνει πρώτη τον λόγο και να επισημαίνει: «Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του».

Αμέσως μετά, η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

Χαμός στο Pop Up με την Σπυροπούλου