Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χιούστον το λύσαμε: Δεν προβλήθηκε η εκπομπή με τον Κώστα Δόξα

Την έκοψαν από τον ΑΝΤ1 μετά τις καταγγελίες της συζύγου του για ξυλοδαρμό

Χιούστον το λύσαμε: Δεν προβλήθηκε η εκπομπή με τον Κώστα Δόξα
News 06.03.2021 08:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος της εκπομπής Χιούστον το Λύσαμε, το βράδυ της Παρασκευής 5/3 ήταν ο Κώστας Δόξας, ωστόσο κόπηκε από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, αντί να δούμε στον αέρα του σταθμού του Αμαρουσίου την συνέντευξη του, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, προβλήθηκε παλαιότερο επεισόδιο.

Μετά την καταγγελία της συζύγου του για ξυλοδαρμό και την αιφνίδια αποχώρησή του από το YFSF All Star, η εκπομπή λοιπόν κόπηκε.

Η απάντηση του Κώστα Δόξα στις καταγγελίες της πρώην συζύγου του

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

δοξας σύζυγος

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

YFSF: Αφαιρείται η συμμετοχή του Κώστα Δόξα από το επεισόδιο της Κυριακής;

Έξαλλος ο Λιάγκας με την νίκη του Δόξα στο YFSF - «Ήταν αδικία»

Share