Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε σε κλάματα η Ζωζώ Σαπουντζάκη - "Λύγισε" έξω από το καμένο της σπίτι στην Κινέτα

«Έκανα φοβερά πάρτι. Καλούσα πολλούς φίλους και έρχονταν και άνθρωποι μόνοι τους»

Ξέσπασε σε κλάματα η Ζωζώ Σαπουντζάκη -
News 06.03.2021 13:33
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση, βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία ξενάγησε τους τηλεθεατές στην Κινέτα, εκεί που που είχε φτιάξει το σπίτι που πάντα ονειρευόταν, ωστόσο έκαψε η φωτιά.

Συγκεκριμένα, το σπίτι όπου έζησε αξέχαστες στιγμές στη ζωή της, χάθηκε στην καταστροφική πυρκαγιά, του 2018, μαζί με πολλά ακόμη σπίτια.

Μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως ήταν το κισμέτ της να καεί το σπίτι της.«Έκανα φοβερά πάρτι. Καλούσα πολλούς φίλους και έρχονταν και άνθρωποι μόνοι τους», είπε.

Ράγισε καρδιές η Ζωζώ Σαπουντζάκη - «Μένω στο καμένο σπίτι μου»

Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για το σπίτι της στην Κινέτα στο οποίο μένει και που κάηκε στην πυρκαγιά.

Τι έχεις κάνει με το ζήτημα αυτό;

Τίποτα. Στην Κινέτα μένω, στο καμένο σπίτι μου, όχι στο πάνω, που κάηκε, στο κάτω. Σώθηκε το ισόγειο και μένω, εκεί κοιμάμαι. Μου αρέσει η Κινέτα, περπατάω στη θάλασσα, κατεβαίνω κάτω, κάνω τα μπάνια μου, όλη η χαρά μου είναι αυτή.

Ζωζώ Σαπουντζάκη Προσωπικά ΕΡΤ

Έχασες πολλά σημαντικά πράγματα ζωής…

Χάθηκαν όλα τα κειμήλιά μου, όλο μου το σπίτι, τα πάντα. Όπου πήγαινα, όπου ταξίδευα, έφερνα και κάτι…Χάθηκαν φωτογραφίες, υλικό από παιδάκι, άλμπουμ ολόκληρα… Χάθηκαν του Σαρίδη τα έπιπλα, που ήταν εκπληκτικά όλα, μου είχε κάνει ένα σπίτι παλάτι… Δεν το λέω να παινευτώ ότι ήταν ο Σαρίδης… Ήταν γιατί τον αγαπούσα, γιατί το κάθε κομμάτι που μου έκανε, ήταν αυτό που ήθελα εγώ. Είχα ένα τραπέζι που ανέβαινε και κατέβαινε με μία βίδα, που το ανέβαζα κι άνοιγαν δύο πτερύγια και έτρωγαν 12 άτομα, όταν το έκλεινα, ήταν στο σαλόνι, κατέβαινε κάτω και δεν ενοχλούσε, ήταν χαμηλό. Ήταν ένα σπίτι που το λάτρεψα… Είχα ένα χαλί τεράστιο πανάκριβο, που το είχα δει στη βιτρίνα κι είχα πει στη μαμά μου: “Αχ, μαμά μου, θα το πάρω”, εκείνη μου απάντησε: “Είναι πολύ ακριβό, μην το πάρεις”, κι εγώ το πήρα… Καήκαν όλα… Οι τουαλέτες μου δε κάηκαν, σώθηκαν όλες, γιατί ήταν κάτω, στο ισόγειο.

Ό,τι ένιωσες στην ψυχή σου, με την καταστροφή αυτή, ήταν πολύ μεγαλύτερο από το κόστος των υλικών όσο ακριβά κι αν ήταν, έτσι δεν είναι;

Ασφαλώς κι ήταν πολύ μεγαλύτερο. Όταν είμαι από κάτω και κοιμάμαι, κι από πάνω είναι όλο καμένο… Αποφεύγω να πηγαίνω, αλλά κάπου-κάπου ανεβαίνω, το χαζεύω και λέω: “Εδώ ήταν το καθιστικό, εκεί στο χαγιάτι, έβγαινε έξω χωρίς κολόνα, χωρίς τίποτα, το ξύλο δουλεμένο… Ένα εκπληκτικό σπίτι, με πολύ γούστο. Δε μιλάω για ακρίβεια, για υλικά… Τα πάρτι που έκανα, μείνανε στη μνήμη, τα θυμάμαι, ήταν πάρα πολύ ωραία, το χάρηκα το σπίτι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα "μείνετε" με το σπίτι της Ζωζώ Σαπουτζάκη - Είναι γεμάτο από..

Ζωζώ Σαπουτζάκη: Σοκάρει για την αποβολή που είχε - " Έκανα σπαγκάτο και έχασα το παιδί"

Share