Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: «Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας»

«Δεν μας έχουν μείνει πια και άλλα σύννεφα να πέσουμε»

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: «Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας»
News 06.03.2021 15:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις καταγγελίες που έκανε η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα εις βάρος του.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Μετά από ένα μήνα και παραπάνω από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το έναυσμα για το κίνημα #Metoo δεν μας έχουν μείνει πια και άλλα σύννεφα να πέσουμε. Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα.

Εδώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και πρέπει κι εμείς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ίσως και να μην το σχολιάσουμε με τον τρόπο, την ζέση και την επιχειρηματολογία που είχαμε τις προηγούμενες μέρες.

Γιατί οι προηγούμενες μέρες έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας πρόσωπα για ποινικά αδικήματα ή πλημμελήματα που είχαν να κάνουν με τον δημόσιο βίο και τον επαγγελματικό χώρο. Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας, αν αποδειχθεί και υπάρχει και στη μέση ένα ανήλικο παιδί. Και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να δείξουμε έξτρα σεβασμό και προσοχή».

Κώστας Δόξας: Δημοσίευσε τις δυο δικαστικές αποφάσεις μετά τις κατηγόριες της πρώην συζύγου του

Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του, ο Κώστας Δόξας ξέσπασε, δημοσιεύοντας τις δυο δικαστικές αποφάσεις, μια του 2019 και μια του 2020.

Στην πρώτη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, ο τραγουδιστής έχει κυκλώσει το σημείο στο οποίο αναφέρεται ότι η πρώην σύζυγός τον είχε κλωτσήσει στη βουβωνική χώρα και ότι ήταν αβάσιμη η μαρτυρία ότι εκείνος ασκούσε σωματική βία.

«Κατηγορίες – δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου . . και για σένα Σοφία μου», έγραψε στην ανάρτηση του.

Κώστας Δόξας δικαστικές αποφάσεις

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγος ξυλοδαρμός

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χιούστον το λύσαμε: Δεν προβλήθηκε η εκπομπή με τον Κώστα Δόξα

YFSF: Αφαιρείται η συμμετοχή του Κώστα Δόξα από το επεισόδιο της Κυριακής;

Share