Mike: Θα παντρευτεί τελικά με την Έλενα Τσαγκρινού;

Τα αποκάλυψε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Mike: Θα παντρευτεί τελικά με την Έλενα Τσαγκρινού;

Ο Mike βρέθηκε καλεσμένος στο After Dark και μέσα σε όλα μίλησε για την σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού αλλά και για το ενδεχόμενο του γάμου.

Ο δημοφιλής ράπερ που πέρασε και μια δύσκολη περιπέτεια με τον καρκίνο, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση με την τραγουδίστρια εδώ και 3 χρόνια και πως είναι πολύ μικροί ακόμη για να κάνουν το επόμενο βήμα.

Mike για γάμο με Έλενα Τσαγκρινού

Ωστόσο, όταν στριμώχτηκε από τον Θέμη Γεωργαντά, αποκάλυψε ότι έχουν πει πως αν σε κάποια χρόνια από τώρα είναι καλά και ευτυχισμένοι μαζί, θα προχωρήσουν σε γάμο.

Έλενα Τσαγκρινού: Τα τρυφερά λόγια την περιπέτεια του Mike - "Ήταν ο,τι πιο δύσκολο..."

Μετά την ανακοίνωση μέσω instagram του ράπερ Mike ότι πέρασε και περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, η σύντροφός του Έλενα Τσαγκρινού μίλησε στο Ευτυχείτε για πρώτη φορά.

Η τραγουδίστρια δεν έφυγε στιγμή απο κοντά του και αποκάλυψε πως έγραψαν μαζί ένα τραγούδι το ¨Πάρε με αγκαλιά" σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές τους. Ακόμη, ανέφερε πως η σχέση τους είναι πολύ ήρεμη και δεν υπάρχουν εντάσεις.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο η τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία». Σοκαρισμένο το πλατό του Ευτυχείτε, τι συνέβη;