Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και...»

Αποκάλυψε μια άγνωστη συνομιλία τους

Βίκυ Χατζηβασιλείου:  «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και...»
News 06.03.2021 18:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

H Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Βίκυ Χατζηβασιλείου για το Πάμε Πακέτο

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγέλει: «Έχω υποστεί bullying στον ALPHA»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομά του, ενώ ξεκαθάρισε πως όλοι μπορούν να καταλάβουν για ποιον πρόκειται.

«Εγώ έχω υποστεί bullying στο κανάλι που δούλευα πριν, στον ALPHA. Δημοσιογράφος σε καθημερινή πρωινή εκπομπή μου έκανε bullying δημόσια. Εγώ το υπέστην στωικά. Κανένα παιχνίδι δεν γινόταν μεταξύ μας, δεν απάντησε ποτέ. Γινόταν ένα παιχνίδι εις βάρος μου, εγώ το υπέστην γιατί θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Εκείνη την περίοδο ο άνθρωπος αυτός ήταν το νούμερο δύο στο κανάλι κάτω από τον Πρόεδρο. Σε ποιον να μιλήσω και να πω τι; Είχε νόημα να το πω σε κάποιον;», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Βίκυ Χατζηβασιλείου καταγγελία ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου της εξήγησε πως επειδή τον γνωρίζει προσωπικά σαν άνθρωπο, θα μπορούσε να τον πάρει ένα τηλέφωνο και να τον λύσουν.

«Η πρόθεσή του ήταν ευθεία καταστροφή της καριέρας μου. Και αυτό έγινε. Ο κύριος αυτός συνεχίζει να έχει εκπομπή και εγώ βρέθηκα εκτός καναλιού», συμπλήρωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έκανα περιουσία από την εκπομπή, τα πράγματα είναι δύσκολα»

Απόλυτη η Χατζηβασιλείου μετά το τέλος της εκπομπής της - «Δεν θα συζητήσουμε κάτι που δεν έχει μέλλον»

Share