Ναταλία Γερμανού: Μίλησε στην εκπομπή ο αδερφός του Δόξα - «Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω»

Η αυστηρή τοποθέτηση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: Μίλησε στην εκπομπή ο αδερφός του Δόξα - «Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο αδερφός του Κώστας Δόξα, Άκης Δείξιμος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού στο τέλος να προχωρά σε ένα αυστηρό ξεκαθάρισμα.

Η παρουσιάστρια εδώ και πολύ καιρό είχε κανονίσει να φιλοξενήσει στην εκπομπή τον τραγουδιστή, ο οποίος ως αντιδήμαρχος Μοσχάτου, είχε σκοπό να μιλήσει για ένα πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους και μια συναυλία που θα βοηθήσει το “Σπιτικό της αγάπης”.

Παρόλο που η Ναταλία πρότεινε να μην γίνει αυτή η επικοινωνία λόγω των καταγγελιών εις βάρος του αδερφού του, Κώστα Δόξα, τελικά ο ίδιος εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή.

Έτσι η παρουσιάστρια στο τέλος της συζήτησης τους ξεκαθάρισε: “Άκη δεν θα συζητήσουμε τίποτα απολύτως γιατί είναι δυσάρεστο και έχει μέσα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και το θέμα είναι στα δικαστήρια με τον ίδιο να την ευχαριστεί χωρίς να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.

Στο τέλος της σύνδεσης η Ναταλία Γερμανού είπε: «Να τονίσω ότι το Skype αυτό έχει κανονιστεί 5 μέρες πριν. Δεν θέλω να μου χρεώσετε ότι ξεπλένω. Σας παρακαλώ μακριά από εμένα αυτά. Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μπορεί να νομίσουν ότι εγώ χρησιμοποιώ τον καλό σκοπό του Άκη».

Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή ο αδερφός του Κώστα Δόξα

Ναταλία Γερμανού για Κώστα Δόξα: «Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις καταγγελίες που έκανε η πρώην σύζυγός του Κώστα Δόξα εις βάρος του.

Η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Μετά από ένα μήνα και παραπάνω από την ημέρα που η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το έναυσμα για το κίνημα #Metoo δεν μας έχουν μείνει πια και άλλα σύννεφα να πέσουμε. Πέσαμε από το πρώτο, μετά πέσαμε από το δεύτερο, πια τελείωσαν και τα σύννεφα.

Εδώ είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και πρέπει κι εμείς να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ίσως και να μην το σχολιάσουμε με τον τρόπο, την ζέση και την επιχειρηματολογία που είχαμε τις προηγούμενες μέρες.

Γιατί οι προηγούμενες μέρες έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας πρόσωπα για ποινικά αδικήματα ή πλημμελήματα που είχαν να κάνουν με τον δημόσιο βίο και τον επαγγελματικό χώρο. Εδώ μιλάμε για μια υπόθεση ενδοοικογενιακής βίας, αν αποδειχθεί και υπάρχει και στη μέση ένα ανήλικο παιδί. Και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να δείξουμε έξτρα σεβασμό και προσοχή».