Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φεύγει από τον ALPHA και επιστρέφει στο STAR;

Τέλος το Pop Up δεν θα βγει στον αέρα της επόμενη σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φεύγει από τον ALPHA και επιστρέφει στο STAR;

Μια "καυτή" είδηση μετέφερε η εκπομπή Έλα χαμογέλα και η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου η οποία αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και την εκπομπή Pop Up στον ALPHA.

Όπως εξήγησε, η εν λόγω εκπομπή δεν φέρνει θετικά αποτελέσματα και για το λόγο αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα αξιοποιηθεί αφού έδειξε πως το έχει με την παρουσίαση ζωντανής εκπομπής. Υπάρχουν λοιπόν συζητήσεις για να αναλάβει το Dancing with the Stars στο STAR.

«Άφησε θετικές εντυπώσεις σε ότι αφορά την παρουσίαση της εκπομπής. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το Pop Up δεν θα συνεχίσει την ερχόμενη χρονιά, επίσης δεν υπάρχει κάποιο άλλο project που θα αξιοποιήσει ο Alpha την επόμενη χρονιά. Θα πρέπει να γίνει συζήτηση με τον σταθμό για το συμβόλαιο της που είναι ένα συν ένα… Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια του Dancing with the Stars», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Pop Up

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έπαιξε στη σημερινή εκπομπή της ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου και δεν δίστασε να βάλει τα κλάματα στον αέρα του «Pop Up», αναφερόμενη στο περιστατικό.

Η παρουσιάστρια σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες την ιστορία του ηθοποιού και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Άλλωστε, και στο «Πρωινό», οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σοκαρισμένοι μετά το απόσπασμα, ενώ και ο ίδιος ο Δημήτρης Μοθωναίος ξέσπασε στο τέλος της εξομολόγησής του.

«Είναι πολύ σκληρό να βλέπεις ότι έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος σε ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν, να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί που από μικρή ηλικία έχει περάσει δύσκολα, που, όπως είπε πολύ σωστά, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό ή λάθος, τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φανερά συγκινημένη.