Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, όπου σχολίασε τον καταιγισμό καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου, ξεσπώντας.

Η ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια λέγοντας πως εννοείται και είναι υπέρ των θυμάτων και πως πρέπει να είσαι "ανόητος" για να μην είσαι μαζί τους.

«Δεν μπορείς να ξέρεις... Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα»

«Εννοείται πως είμαι υπέρ των θυμάτων. Δηλαδή πρέπει να είσαι ανόητος, βλαξ για να μην είσαι. Αλλά όταν δεν ξέρεις, θα βγεις να πάρεις θέση; Δικηγόροι και δεν μπορούν να πάρουν θέση... Θα βγάλω εγώ πόρισμα ως τι; Θα βγω να κατακρίνω έναν άνθρωπο ή να πάρω στον λαιμό μου έναν άλλον;».

«Αν έκανε κάποιος κάτι στην κόρη μου, θα ήταν θαμμένος μπρούμυτα και θα έσκαβε προς τα κάτω για να βγει», εξομολογήθηκε. Ενώ, πριν λίγες ημέρες είχε μια άσχημη κόντρα με την Φαίη Σκορδά.

Εβελίνα Παπούλια για Μαρκουλάκη: «Ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ να σκιαγραφεί έναν ηθοποιό»

«Έχω εκπλαγεί με τόσα που έχουν γίνει στον χώρο», άρχισε να λέει για το ζήτημα των παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάτρου, ενώ εξομολογήθηκε ότι της έχει συμβεί να μάθει για κάποιο περιστατικό από γυναίκα και να μη θέλει να συνεργαστεί η ίδια με τον θύτη. Μάλιστα ήταν μια κοπέλα που σταμάτησε τη δουλειά, ενώ είχε πάει πολύ μπροστά η καριέρα της, συνέβησαν και κάποια άλλα πράγματα και διέκοψε», σημείωσε η ηθοποιός.

«Είχα δουλέψει μαζί του εγώ και είχαμε πολύ καλή σχέση. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης», δήλωσε ακόμα για τον θύτη. Όλοι μας είμαστε υπέρ των θυμάτων και είναι θετικό που έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

εβελίνα παπούλια μαρκουλάκης

«Θεωρώ ότι το να σκιαγραφηθεί ένα πρόσωπο με αυτόν τον τρόπο ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό στοχοποίησαν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Έχει πάρει τέτοια έκταση στην τηλεόραση όλο αυτό το πράγμα που είναι λίγο ζόρικο. Είναι αδηφάγο και είναι πολύ κρίμα να αυτοκαταστρεφόμαστε», σημείωσε ακόμα για το θέμα των καταγγελιών και του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ηθοποιούς.

Τέλος η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στη δολοφονία του πρώην συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δύο ξένοι», Νίκου Σεργιανόπουλου και τα όσα ακολούθησαν τότε.
«Ήταν τραυματική εμπειρία για μένα όλη αυτή η λεκτική βία που ασκήθηκε σε έναν άνθρωπο που είχε πεθάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.