J2US: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα «φωτιά» που ακούγονται

Τους ξέρετε πολύ καλά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US: Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα «φωτιά» που ακούγονται

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις αναφορικά με τα πρόσωπα που πιθανόν συμμετάσχουν στο J2US.

Το επιτυχημένο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες με κριτική επιτροπή την Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Μαρία Μπακοδήμου.

Έτσι, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στην μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για την συμμετοχή τους στο σόου και αυτά είναι η Ελένη Τσολάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Θάνος Καλλίρης.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά: «Τα ονόματα που ακούγονται είναι η Ελένη Τσολάκη η οποία θα επιστρέψει, ενώ την τελευταία στιγμή ξέραμε ότι θα είναι με τον Ηλία Βρεττό στον προηγούμενο κύκλο, τελικά συζητάει για φέτος. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ένα πολύ όμορφο κορίτσι και το τρίτο πρόσωπο ένα αγαπημένο πρόσωπο ο Θάνος Καλλίρης».

J2US τα 3 πρόσωπα που ακούγονται

Εκτός J2US ο Γιώργος Θεοφάνους

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο Γιώργος Θεοφάνους πρόκειται να βρεθεί εκτός J2US στον επόμενο κύκλο της εκπομπής, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στο μουσικό show, καθώς θα αναλάβει ενεργό ρόλο στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, η οποία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

J2US Θεοφάνους

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ένα νέο J2US το οποίο αυτή τη φορά θα προβάλλεται στη συχνότητα του Mega και όχι του Open. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η παραγωγή αντιμετωπίζει πρόβλημα αυτή την περίοδο καθώς το στούντιο στο οποίο γυριζόταν το show, δεν είναι διαθέσιμο αυτή την εποχή.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον νέο κύκλο, ο οποίος μάλιστα θα βγει στον αέρα πολύ σύντομα, σύμφωνα πάντα με την εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου.