Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μελέτης Ηλίας: «Όλοι κακοποιούνται, όλοι έχουν πρόβλημα, όλοι γιατί δεν μίλησαν»

«Θεωρώ ότι ο χώρος στα μάτια του κόσμου βάλλεται μαζικά»

Μελέτης Ηλίας: «Όλοι κακοποιούνται, όλοι έχουν πρόβλημα, όλοι γιατί δεν μίλησαν»
News 07.03.2021 19:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Μελέτης Ηλίας το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και στη Ναταλία Αργυράκη και αναφέρθηκε στο σάλο με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Ο γνωστός ηθοποιός που αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε με έναν σκηνοθέτη, είπε χαρακτηριστικά: «Πια δεν είναι εύκολο κάποιος να μου δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά. Είμαι πολύ προσεκτικός να μην δημιουργώ προβλήματα με συναδέλφους μου. Ερχόμαστε σε επαφή και με γυναίκες και με παιδιά κι είναι ουσιαστικά θέμα χαρακτήρα.

Θεωρώ ότι ο χώρος στα μάτια του κόσμου βάλλεται μαζικά. Όλοι κακοποιούνται, όλοι έχουν πρόβλημα, όλοι γιατί δεν μίλησαν, όλοι τα ήθελε ο κ…ς τους. Τα ακούς πολύ. Θεωρώ ότι είναι κάποια μεμονωμένα περιστατικά και δεν είναι όλοι έτσι… Πλέον τα θύματα θα μπορούν να μιλήσουν.»

Μελέτης Ηλίας για καταγγελίες

Μελέτης Ηλίας: «Προτίμησα να μείνω άνεργος, παρά να συνεχίζω να βιώνω αυτήν την συμπεριφορά»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε σε έναν σκηνοθέτη, ο οποίος είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς αυτόν.

Ο δημοφιλής ηθοποιός που πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί ξανά στο συγκεκριμένο πρόσωπο είπε αρχικά: «Είμαι ο Στέλιος Αντωνόπουλος στα “Καλύτερά μας χρόνια”, ένας 45άρης της δεκαετίας του ’70. Είναι πολύ πιθανό η σειρά να πάει και δεύτερη σεζόν. Περιμένουμε ένα επίσημο οκ, αλλά συζητιέται ήδη ότι θα πάμε και δεύτερη χρονιά.

Στο δρόμο με φωνάζουν ακόμα Σάββα από το ρόλο μου στο Σόι και το δέχομαι με μεγάλη χαρά. Πολλοί νομίζουν ότι το όνομά μου είναι Ηλίας και μου στέλνουν ευχές κάθε χρόνο την ημέρα του Προφήτη Ηλία. Η πλάκα είναι ότι στις 12 Φλεβάρη είναι του Αγίου Μελετίου, εγώ δεν γιορτάζω ούτε του Αγίου Μελετίου. Γιορτάζω του Οσίου Μελετίου, την 1η Σεπτεμβρίου».

Ο Μελέτης Ηλίας αμέσως μετά ανέφερε: «Έχω βιώσει ανάρμοστη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, ήμουν 22 ετών. Όταν είσαι ένα παιδί 22 ετών στην πρώτη σου επαγγελματική δουλειά, δεν έχεις την ευκολία να το καταπολεμήσεις αυτό. Ούτε να υπερασπίσεις το εαυτό σου ούτε να το αντικρούσεις.

Ειδικά όταν αυτός για τον οποίο μιλάμε χαίρει εκτίμησης από όλο τον κλάδο και είναι ο καλύτερος όλων. Έσκυβα το κεφάλι και έλεγα κι ευχαριστώ που έχω δουλειά και που δέχομαι παρατηρήσεις από μια τέτοια αυθεντία. Όταν ένιωσα ότι αυτό ξεπέρασε ένα όριο, λόγω χαρακτήρα και λόγω timing, το μόνο μου όπλο ήταν να φύγω με ότι κόστος υπήρχε σε αυτή την κίνηση. Προτίμησα να μείνω άνεργος, υπάρχει πάντα ένα τίμημα».

Μελέτης Ηλίας για την συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μελέτης Ηλίας: «Τα καλύτερά μου χρόνια τα έδωσα στη γυναίκα μου!»

Μελέτης Ηλίας: Αποκαλύπτει για το "Σόι σου" - "Ήταν να μας κόψουν"

Share