Η απάντηση του Κόκλα για την διένεξη με την Μουτίδου: «Ας μην πιανόμαστε από μικρά περιστατικά»

Την είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από βίντεο στο Youtube

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση του Κόκλα για την διένεξη με την Μουτίδου: «Ας μην πιανόμαστε από μικρά περιστατικά»

Ο καταξιωμένος ηθοποιός Κώστας Κόκλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε απάντησε στην διένεξη που είχε με την Σοφία Μουτίδου όταν συνεργαζόντουσαν, την οποία είχε αποκαλύψει η ίδια σε βίντεο στο Youtube.

Η Σοφία Μουτίδου έκανε ένα βίντεο πριν από λίγες ημέρες όπου δεν σας κατηγόρησε βέβαια, άλλο ανέφερε, μεταξύ άλλων, μια διένεξη που είχατε κατά τη συνεργασία σας όταν εσείς αργούσατε στις προβεί και εκείνη σας ζήτησε το λόγο, για να της απαντήσετε «μην ξαναπαίξεις μαζί μου».

Κώστας Κόκλας για παρενοχλήσεις

Εντάξει. Ας μην πιανόμαστε από μικρά περιστατικά. Με τη Σοφία Μουτίδου είμαστε φίλοι χρόνια, Μάλιστα, την επόμενη ημέρα από τη λογομαχία μας της έστειλα λουλούδια και έληξε εκεί η διένεξη μας. Καμιά φορά, στην ένταση της δουλειάς, μπορεί να πούμε μια κουβέντα παραπάνω. Προσωπικά, δέχομαι τα λάθη μου και ζητώ συγγνώμη όποτε θεωρώ ότι έσφαλα. Νιώθω άσχημα όταν φέρνω τους συνεργάτες μου σε άσχημη θέση και νομίζω πως το κάνω πολύ σπάνια, είπε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV. Ενώ, στο The 2night είχε συγκινήσει με την εξομολόγηση του.

Η πορεία του Κώστα Κόκλα στο χώρο του θεάτρου

Το 1995 ο Κώστας Κόκλας παίζει στην παράσταση “Ο Αϊ Βασίλης είναι σκέτη λέρα” μαζί με κάστ ηθοποιών που θα συναντήσει λίγο στα “Εγκλήματα”. Το 1997 τον συναντάμε στις παραστάσεις “Τσινετσιτά”, , “Λίγο πιο νωρίς λίγο πιο αργά”, “Τα μωρά τα φέρει ο πελαργός” και “Σεσουάρ για δολοφόνους”, στην οποία μένει μέχρι το 2001. Το 2000 κάνει την παράσταση “Αναμείνατε…στο ακουστικό σας” με τους φίλους του Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Υρώ Μανέ και Ρένια Λουιζίδου.

Κώστας Κόκλας θέατρο βιογραφικό

Άλλες παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε είναι “Μύγα τσε τσε” (2005), “Σαρδέλες με σαρδάμ” και “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” (2007), “Λουκαντιέρα” (2010-2015), “Άντρες έτοιμοι για όλα” (2012), “Εκκλησιάζουσες” (2012), “Γάμοι, κηδείες και δεν έχω τίποτα να φορέσω” (2013), “Πυγμαλίων” και “Ωραία μου κυρία” (2016) και “Η μαντάμ σουσού” 2017.

Ο Κώστας Κόκλας επίσης έχει εμφανιστεί στην παράσταση “Αχαρνής” μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και μία εξαιρετική ομάδα ηθοποιών, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.