Happy Day: Η απόφαση της Τσιμτσιλή να μην ασχοληθεί με την διαμάχη Δόξα - Δεληθανάση

«Υπάρχει και ένα παιδάκι! Ευχόμαστε για την ψυχή του και την ανατροφή του να υπάρξει μια λύση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Η απόφαση της Τσιμτσιλή να μην ασχοληθεί με την διαμάχη Δόξα - Δεληθανάση

Χαμός επικρατεί μετά την κατηγορία της Μαρίας Δεληθανάση, πως ο πρώην σύζυγό της, Κώστας Δόξας την χτυπούσε όσο ήταν μαζί. Με την εν λόγω είδηση λοιπόν, η εκπομπή Happy Day αποφάσισε να μην ασχοληθεί καθόλου, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να λέει πως υπάρχει και ένα παιδί.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την απόφαση όλης της ομάδας να μην ασχοληθούν με το θέμα καθώς υπάρχει ένα παιδί στη μέση και δε θέλει στο μέλλον να δει πράγματα στο διαδίκτυο που θα το πληγώσουν, καθώς οι εκπομπές ανεβαίνουν στο web tv.

«Σίγουρα έχετε παρακολουθήσει μια δικαστική διένεξη που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του.

Εμείς αποφασίσαμε πολύ συνειδητά να απέχουμε από αυτή την κουβέντα γιατί οι δυο πλευρές θα συγκρουστούν όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια και υπάρχει και ένα παιδάκι και καλό είναι επειδή τα γραπτά και οι κασέτες μένουν και η εκπομπή ανεβαίνει και στο διαδίκτυο και στο μέλλον μπορεί οι δυο πλευρές με κάποιο τρόπο να συμβιβαστούν, να μην υπάρχουν πράγματα που θα το στεναχωρήσουν και θα το πληγώσουν.

Ευχόμαστε πραγματικά για την ψυχή αυτού του παιδιού και την ανατροφή του να υπάρξει μια λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε μηνύματα τους

Χαμός επικρατεί μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση κατά του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα, για άγρια κακοποίηση από πλευράς του. Η πρώτη μάλιστα, δημοσίευσε συνομιλία τους.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε τα μεταξύ τους μηνύματα που εστάλησαν μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό που καταγγέλλει, στα οποία ο τραγουδιστής της είπε πως έχει ήδη επισκεφτεί ψυχολόγο.

Πριν από μερικές ώρες από την πλευρά του ο Κώστας Δόξας κοινοποίησε τις δικαστικές αποφάσεις στις οποίες η Μαρία Δεληθανάση αναφέρεται ως «μητέρα με ανασφαλή και ανώριμη συμπεριφορά που απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει».

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση δικαστήρια

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση συνομιλία

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση μηνύματα