O Άκης Δείξιμος για τον αδερφό του Κώστα Δόξα: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα! Υπάρχει ένα παιδί»

«Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O Άκης Δείξιμος για τον αδερφό του Κώστα Δόξα: «Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα! Υπάρχει ένα παιδί»

Όλες τις εξελίξεις σχετικά με την διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, παρουσίασε το Ευτυχείτε. Ενώ, στην εκπομπή μίλησε και ο Άκης Δείξιμος για την κατάσταση που επικρατεί.

Αρχικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως επικοινώνησε και με τις δυο πλευρές και πως μετά από δικαστική απόφαση η επιμέλεια της κόρης τους, έχει πάει αποκλειστικά στην πρώην σύζυγο του τραγουδιστή. Ενώ, αυτά που αναφέρει ο Κώστας Δόξας είναι στοιχεία που αφορούν τη συμπεριφορά της συζύγου του μέσα στον γάμο ενώ νομικά θα είναι έτοιμοι να απαντήσουν το απόγευμα.

Η δήλωση του αδερφού του Κώστα Δόξα, Άκη Δείξιμου

«Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Υπάρχει και ένα παιδί στη μέση, το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και όλα θα πάνε όπως πρέπει. Εσείς πιστεύετε ότι έγινε σκόπιμα τώρα ή όχι; Δε θέλω όμως να επεκταθώ γιατί είναι πάρα πολύ λεπτό ζήτημα, αφορά ένα ζευγάρι και έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Έπεσα από τα σύννεφα. Καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία του αδερφού μου» είπε ο Άκης Δείξιμος.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Άκης Δείξιμος: Απαντά για τον αδερφό του, Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγο του - «Είχαν μια παθιασμένη σχέση»

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Άκης Δείξιμος βρέθηκε καλεσμένος στο Σου-Κου Family και μεταξύ άλλων μίλησε και για τις καταγγελίες που έχει δεχτεί ο αδερφός του, Κώστας Δόξας, από την πρώην σύζυγο του.

Ο τραγουδιστής φάνηκε αρκετά στεναχωρημένος με όλη την κατάσταση και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, όλη η οικογένεια, ξεκάθαρα. Ήμουν με τον αδερφό μου, όταν το έμαθε. Δεν το περίμενα. Αγαπάω πολύ και τον αδερφό μου και την ανιψιά μου. Λατρεύω τον Κώστα, είναι αίμα μου.

Άκης Δείξιμος για Κώστα Δόξα

Είχαν μια παθιασμένη σχέση σίγουρα. Πραγματικά πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση. Βρίσκομαι σε λεπτή θέση, είναι μια δύσκολη κατάσταση. Υπάρχουν δύο αποφάσεις δικαστηρίων και είμαι σίγουρος ότι πλέον όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Πλέον περιμένουμε να αναλάβει η δικαιοσύνη και να πάρουν τα πράγματα τον δρόμο τους. Ο χωρισμός ξεκάθαρα θα ερχόταν. Ήταν απρόβλεπτο αυτό που συνέβη. Θα τα δείτε όλα στην πορεία…»