MasterChef - Πάνος Ράπτης: «Κωστή τι θερμοκρασία είχε το πάνω ντουζ που μπήκες με τον Παύλο;»

Οι δύο αναρτήσεις που «έκαψαν» τους συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Πάνος Ράπτης: «Κωστή τι θερμοκρασία είχε το πάνω ντουζ που μπήκες με τον Παύλο;»

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Πάνος Ράπτης αποφάσισε να ανακατέψει λίγο τα νερά και έτσι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ειδύλλιο της Λίας με τον Στέφανο και από την άλλη για τον Παύλο και τον Κωστή που μπήκαν μαζί στο ντουζ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef, ο Πάνος έγραψε από τη μία: «Λία για πες μας πόσο καλά μαγειρεύεις στην κάτω κουζίνα του σπιτιού τα βράδια με τον Στέφανο;;; Ηθικό κορίτσι νούμερο 2» και συνέχισε: «Κωστή για πες μου τι θερμοκρασία είχε το νερό στο πάνω ντουζ που μπήκε με τον Παύλο;».

Στέφανος Λία

Τις αναρτήσεις του αυτές συζήτησαν με αρκετά έντονο τρόπο στην εκπομπή Ευτυχείτε και η αλήθεια είναι πως αναμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν μάθουν τι έγραψε για αυτούς.

Παύλος Κωστής

Οι αναρτήσεις του Πάνου για τους συμπαίκτες του στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

MasterChef 5 - Βίλλη: «Είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο»

«Έχω σπουδάσει εγκληματολογία. Στο σπίτι είχα πάει καθαρά για μαγειρικό σκοπό. Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν όλοι αυτοί που βγαίνουν και λένε ότι έκανα κλίκες και ήμουν χειριστική. Ήμουν απλά αγαπητή, έκανα παρέα με τα παιδιά και πολλοί με στήριζαν παρόλο που ήμουν ερασιτέχνης.

Ό, τι κι αν μου λένε δεν το παίρνω προσωπικά. Έχω λάβει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο και τον ευχαριστώ πολύ. Ήταν πολύ ευχάριστο που μικρά παιδιά μοιράστηκαν ιστορίες μαζί μου, μέσα από αυτά που είδαν στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Βίλλυ.

Βίλλη Μαργαρίτα

Στη συνέχεια, απαντώντας στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για την ψηφοφορία είπε: «Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι πολύ στρεσογόνα. Σίγουρα μέσα στο παιχνίδι πρέπει να διαλέξεις αν θα ψηφίσεις με βάση τη φιλία σου ή τη μαγειρική. Τα παιδιά ήθελαν να με προστατεύσουν, και ο τρόπος που το έκαναν ήταν πολύ όμορφος. Εγώ δε θα κάτσω να τους κρίνω.

Αυτό έφερε αντιδράσεις στην αντίπαλη ομάδα και στον Παναγιώτη, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει την πίεση της ψηφοφορίας εκείνη την ώρα. Δεν θα κρίνω τον Παναγιώτη ή τις αποφάσεις του. Κανένα παιδί δεν αντέδρασε φυσιολογικά, ούτε ο Τζαμαλής ούτε ο Νίκος.

Ο Παναγιώτης είναι πολύ καλό παιδί και ευαίσθητο. Εγώ είχα κρατήσει αποστάσεις πριν τη ψηφοφορία. Ήταν πολύ δύσκολο να ξέρεις ότι θα ψηφιστείς. Εγώ τους πλησίασα και τους είπα να με ψηφίσουν γιατί δεν έβγαλα πιάτο».

Για τη Μαργαρίτα είπε: «Τη γνώρισα στο ξενοδοχείο. Είναι ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο, το οποίο δεν ήξερε τις δυνατότητές της. Είναι πολύ αληθινή και γι΄αυτό την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τα παιδιά την είδαν μαγειρικά και την πλησίασαν με καλό σκοπό, θέλω να πιστεύω.

MasterChef 5 Βίλλη

Απομακρύνθηκα γιατί έβλεπα ότι θα αποχωρήσω και δεν ήθελα να τη δω να κλαίει. Όταν είδα το επεισόδιο ξέσπασα στο δωμάτιό μου. Μου έγραψε και ένα γράμμα, το οποίο πρόλαβα να διαβάσω και να νιώσω όλα όσα ένιωσε και η Μαργαρίτα. Θέλω να είναι η νικήτρια του φετινού MasterChef. Είναι μία γυναίκα με πολύ αγνή ψυχή που θα πάει πολύ μπροστά στη ζωή της».

Και συνέχισε: «Κανένα παιδί δεν έχει κακία μέσα του, είναι ο εγκλεισμός που τα δημιουργεί όλα. Τώρα που είδα τι έχει ειπωθεί, καταλαβαίνω ότι δεν είναι προσωπικό, είναι της στιγμής. Ευελπιστώ ότι ο Παναγιώτης, ο Νίκος και ο Κωνσταντίνος θα γίνουν ξανά ομάδα».