Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό στον τζόγο - «Οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα»

«Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τον εθισμό στον τζόγο - «Οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τον εθισμό που είχε στον τζόγο σε νεώτερη ηλικία, λέγοντας πως "είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα".

«Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδάκια λέμε αυτό είναι δικό μου και ποιος θα κερδίσει κέρματα. Είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα. Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός. Το λέει άλλωστε και το ρητό πας παίζων χάνει.

Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει. Στιγμιαίες είναι οι νίκες, όπως και το ναρκωτικό… Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά. Δεν το έκανα για να πω ότι έπαιζα. Ωστόσο έγινε σημαία».

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει αποκαλύψει πως έχει κάνει και τα δυο εμβόλια κατά του κορωνοϊού και είναι πολύ καλά στην υγεία του.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Kωνσταντίνου για τα παιδιά του και τις σχέσεις

«Είχα μια απέχθεια στο σκάλισμα της προσωπικής ζωής. Δεν ζητούσαν να μάθουν κάτι για καλό. Ήταν μια νοσηρή περιέργεια. Απέκλεισα την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα», δήλωσε και αναφορικά με τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ απάντησε:

«Ο έρωτας δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Πέρασα ελαφρά από αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί. Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο».

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κωνσταντίνου

Γεννήθηκε στην πλατεία Βάθη, μια υποβαθμισμένη περιοχή γεμάτη οίκους ανοχής.

Γιώργος Κωνσταντίνου Ενώπιος Ενωπίω

Είναι γιος του τενόρου Μιχαήλ Κωνσταντίνου και της ηθοποιού Νίτσας Φιλοσόφου. Ακολουθούσε τη μητέρα του, Νίτσα, και τον πατέρα του, Μιχάλη, σπουδαίους καλλιτέχνες της οπερέτας προπολεμικά, σε μπουλούκια στην επαρχία. Ο ίδιος είχε παίξει σε πολλούς ερασιτεχνικούς θιάσους προτού αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός μετά από προτροπή της μητέρας του.

Έδωσε εξετάσεις για την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ωστόσο απορρίφθηκε ως "εντελώς ατάλαντος". Τελικά τον κράτησε ο Κάρολος Κουν στο Θέατρο Τέχνης.
Καριέρα

Το 1974 έπαιξε, έγραψε και σκηνοθέτησε την τηλεοπτική σειρά Ανθρώπινες ιστορίες της ΥΕΝΕΔ. Το 1975 έπαιξε και έγραψε το Άσε τον κόσμο να γελάσει για το ίδιο κανάλι. Ενώ, θεωρείται από τους κορυφαίους Έλληνες ηθοποιούς.

Το 2017 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ιανός το αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο Showtime