Έξαλλη η Ελένη Βαϊτσου: «Αγαπητοί, δημοσιογράφοι δεν “έριξα άκυρο” στον Ανδρέα Γεωργίου»

«"Έριξα άκυρο” στα δικά σας λανθασμένα δημοσιεύματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελένη Βαϊτσου: «Αγαπητοί, δημοσιογράφοι δεν “έριξα άκυρο” στον Ανδρέα Γεωργίου»

Η Ελένη Βαϊτσου εκνευρίστηκε με δημοσιεύματα που γράφουν παραπλανητικούς τίτλους, ότι "έριξε άκυρο" στον Ανδρέα Γεωργίου για τη νέα σειρά που ετοιμάζει. Μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση πετώντας τα καρφιά της.

Η ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας πως η απάντηση «δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η δήλωση» σε ερώτηση follower για το αν θα συνεργαστεί με τον γνωστό ηθοποιό στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα αφορούσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν και όχι τον Ανδρέα Γεωργίου προσωπικά.

«Μία μικρή διευκρίνηση. Αγαπητοί, δημοσιογράφοι, που δεν επιλέγεται πάντα με σοφία τίτλους δημοσιευμάτων, η Ελένη Βαΐτσου δεν “έριξε άκυρο” στον Ανδρέα Γεωργίου. “Έριξε άκυρο” στα δικά σας λανθασμένα δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως θα είμαι στη νέα του σειρά. Εκεί πήγαινε το “δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η είδηση”. Ευχαριστώ» έγραψε στο instastory που δημοσίευσε.

Ελένη Βαϊτσου για Γεωργίου

Σε αυτή την σειρά του Γεωργίου δεν θα δούμε την Ελένη Βαϊτσου

Ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Την τηλεοπτική σεζόν 2021 -2022, όπως σας έχουμε ανακοινώσει, το ΜΕGΑ θα προβάλλει στην Prime Time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά του «Η Γη της Ελιάς». Η νέα παραγωγή θα λαμβάνει χώρα στη Μάνη και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο των δημιουργών με ιόν ΣΚΑΪ όπου προβάλλονται οι «8 λέξεις» λήγει τον Ιούνιο.

Ενώ, στην εν λόγω σειρά δεν θα βρίσκεται ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. «Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά», είχε αποκαλύψει.