Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν

Φανερά επηρεασμένος από τα συγκλονιστικά σχόλια του αδερφού του για την οικογένεια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν

Ο Χάρι προχώρησε σε απίστευτα σχόλια για την οικογένειά του, κάτι που έκανε τον αδερφό του, Ουίλιαμ, φανερά συντετριμμένο και επηρεασμένο.

Ο πρίγκιπας Χάρι στην συνέντευξη που παραχώρησε με την Μέγκαν Μάρκλ δήλωσε πως ο αδερφός του και ο πατέρας του έχουν παγιδευτεί στον βασιλικό θεσμό, ενώ η σύζυγος του τόνισε πως η Κέιτ Μίντλετον, την έκανε να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι.

Η Nicholl είπε συγκεκριμένα: «Ο Ουίλιαμ είναι συντετριμμένος από αυτήν τη συνέντευξη. Μην ξεχνάτε ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ σέρνεται σε όλο αυτό και ο Ουίλιαμ θα το μισήσει αυτό και, φυσικά, η σχέση μεταξύ πατέρα και γιου είναι στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών.

Νομίζω ότι η ιδέα ότι η Κέιτ παρασύρεται σε αυτό θα είναι ενοχλητική για την Κέιτ, η οποία πίσω από τα παρασκήνια προσπάθησε πολύ σκληρά να φέρει την ειρήνη μεταξύ του Ουίλιαμ και του Χάρι. Έχει λυπηθεί βαθιά από την κακή σχέση των αδελφών. Μην ξεχνάτε ήταν απίστευτα κοντά στον ίδιο τον Χάρι.

Ο Χάρι είπε ότι ο χρόνος είναι θεραπευτής και είναι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά συναισθήματα εδώ, που είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για κάθε είδους οικογενειακή επανένωση».

Όσον αφορά στα σχόλια του Χάρι ότι ένιωθε ότι ο μπαμπάς και ο αδελφός του είχαν παγιδευτεί, ο Nicholl λέει ότι αυτό είναι άδικο σχόλιο από την πλευρά του Χάρι.

Ο Χάρι γεννήθηκε σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τον Ουίλιαμ - γεννήθηκε ο εφεδρικός, Ουίλιαμ ο κληρονόμος. Ο Ουίλιαμ γνώριζε πάντα ποιο είναι το καθήκον».

Αναφορικά με τον πρίγκιπα Κάρολο, η Nicholl ανέφερε πως μια πηγή κοντά στον 72χρονο της είπε ότι «απελπισμένος από τη συνέντευξη.

Η Nicholl ανέφερε: «Ήρθε ένα σημείο όπου ο Κάρολος απλά δεν ήθελε να ακούσει πια τι πρότειναν ο Χάρι και η Μέγκαν. Αντ 'αυτού, του ζήτησε να του στείλει ένα email, κάτι που ο Χάρι δεν ήθελε να κάνει, επειδή ήταν πεπεισμένος ότι θα διέρρεε και ο Χάρι είχε απόλυτο δίκιο. Ήρθε η διαρροή στον Τύπο και γι' αυτό πήρε τα πράγματα στα χέρια του. Ο Κάρολος σίγουρα δεν βγαίνει νικητής σε όλα αυτά. Ο Χάρι είπε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τον πατέρα του. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για τον Χάρι να το δηλώσει δημοσίως, αλλά ακόμη και ένα δύσκολο πράγμα να ακούσει ο Πρίγκιπας Κάρολος.… Σίγουρα, πριν από το γάμο ο Κάρολος τους υποστήριζε…».

Συντετριμμένος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την συνέντευξη Χάρη και Μέγκαν

Μάλιστα ο Πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και στο ποια θα ήταν η άποψη της αν έβλεπε το Megxit.

Ο ίδιος δήλωσε: «Πιστεύω ότι θα ήταν θυμωμένη με το πώς εξελίχθηκε αυτό κι πολύ στεναχωρημένη. Αλλά τελικά το μόνο που θα ήθελε ήταν να είμαστε χαρούμενοι» ενώ αποκάλυψε πως δεν θα αποστασιοποιούνταν από τα βασιλικά του καθήκοντα αν δεν γνώριζε την Μέγκαν Μαρκλ.

«Όχι, η απάντηση είναι όχι. Δεν θα μπορούσα γιατί κι εγώ ήμουν παγιδευμένος. Δεν έβλεπα διέξοδο. Ήμουν παγιδευμένος αλλά δεν το ήξερα. Αλλά όταν γνώρισα την Μεγκ και οι κόσμοι μας συγκρούστηκαν με τον πιο υπέροχο τρόπο… ήμουν παγιδευμένος στο σύστημα όπως η οικογένεια μου. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι παγιδευμένοι. Δεν θα φύγουν και τους συμπονώ απεριόριστα για αυτό».

Όπρα Γουίνφρεϊ: Πήρε 7 εώς 10 εκατομμύρια για τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν

Χαμός επικρατεί από σήμερα το πρωί, με την συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όπου έβγαλαν όλα τα "άπλυτα" του Παλατιού στην φόρα. Το ποσό μάλιστα που πήρε η παρουσιάστρια για να την πουλήσει είναι αστρονομικό.

Συγκεκριμένα, πολλά κανάλια θέλησαν να την αγοράσουν για να την βγάλουν πρώτοι στην τηλεόραση με το CBS να είναι ο νικητής. Σύμφωνα με την εκπομπή Στην φωλιά των κου κου της έδωσαν από 7 εώς 10 εκατομμύρια δολάρια.

Ενώ, η εταιρεία παραγωγής της πούλησε τα δικαιώματα διανομής για μεγάλο ποσό σε άλλη εταιρεία που έκλεισε συμφωνίας σε 17 χώρες ενώ για κάθε 30 δευτερόλεπτα διαφημιστικού της συνέντευξης που προβλήθηκε, το CBS πλήρωσε 200χιλιάδες δολάρια.